Club's information

Team's logo

flag Phobethor Kaunas(Closed-1)

Team's logo team-jerseys-front team-jerseys-back
Local name: Phobethor Kaunas(Closed-1)
BasketPulse logo
team-jerseys-back
points-leader

P. Vaičaitis

Matches: 227

Points: 9,8

Three pointers: 43%

Information

Club is not managed
Period of activity 2014-12-09 - 2016-01-04
Country flag Lithuania

Statistics

Overall wins/matches played 0 - 0
-- 51 S 2 d.
The club was closed
-- (Translate) (Translate EN)
+0
-- 50 S 29 d.
Club's fans cancelled the fan club
-- (Translate) (Translate EN)
+0
-- 50 S 29 d.
Manager of this club started working in new club. This club is not managed from now.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Icon Trade/Lending players
-- 49 S 31 d.
Lacombe į du žaidėjus, vienas iš jų aukštas arba sf. 291 vk, 8 pot., 1 sez. 31 m.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Galiu didint algas. -- 49 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
-- 49 S 31 d.
Tesiu tradicija reguliaraus sezono gale apzvelgti savo komandos rezultatus.Sezona pradejom tikrai labai galingai 10 pergaliu iseiles.Pergaliu serija nutrauke http://www.bballzone.net/lt/Klubas-aprasymas-26565_BC_Sehtaa.htm,tikai tuo metu zymiai stipresne ekipa,toliau vel igavom pagreiti kol nesusitikom su mano klubui paciu neparankiausiu varzovu http://www.bballzone.net/lt/Rungtynes-aprasymas-7880483.htm .Gal kas zino kaip iveikt si kluba? susitikimu turejom bent tris ir visus solidziai malku gavom.Kad ir kokias taktikas statem,ir dvigubinom ir losem savam stiliuj visus kartus ir greotesni ir taiklesni to klubo krepsininkai.Labai gerbiu Naujaji vilka,stebejau kai jis tik atejo i 5lyga.Su daug silpnesne ekipa i finalo ketverta.Labai stiprus taktikas o skaitant spaudos konferencijas solidus zmogus.Siandien susitiksim su siuo klubu ir padarysiu viska,kad nutraukt si uzkeikima.Vertinant world jau esame ten kur norejom buti,garantuota pirma vieta grupej,susitiksim su tikrai iveikiamu varzovu pirmam etape ir zut but reikia imti pusfinaly,tam reikalui bus perkamas taip trukstamas geras pg.Vertinant klubo perspektyvas ateitis atrodo daugiau nei sviesi,labai neblogai atrodo Butnorius,kitam sezone bus pagrindinis sunkusis krastas,kaip ant mieliu auga Sf Peciunas,turkas Onder irodineja kodel yra brangiausias komandos zaidejas ir kodel nemainomu sarase.Priekine linija sustiprins paskolinti centras ir sunkusis krastas.Popieriuja kita sezona busim kiek silpnesni,bet nemaziau kovingi del kiekvieno aikstes milimetro kovojanti ekipa.Apribotu rinka kaip niekada bus nuobodi,visa ekipa surinkta,nebent rasiu koki jauna pigu jaunuoli skolinimui.
Sekmes visiem artejanciose kovose abiejuose frontuose
-- (Translate) (Translate EN)
+4
Jei detaliai pasidalintum pm'e ką, kada ir kam statei, mėginčiau padėti. Nors vargu, ar tai būtų sąžininga tavo priešininko atžvilgiu. Visgi tada būtų 2 prieš 1. -- 49 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
As uz sazininga zaidima.kokia pergale jei pasiekta kitu rankomis? geriau 10kart jam pralosiu ir viena pergale turesiu pats nei su kitu pagalba tiek pat laimet :) -- 49 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0