Press conference

Federation volunteer: superdzonis
-- 60 S 21 d.
Manager runs as candidate to become federation's president Sveiki gyvi, na ką gi, atėjo ilgai laukti rinkimai ir turiu galimybę parodyt, kad federacijai vadovaut noriu/norėjau ne tik dėl to, kad buvo lengva mygtuką pirmam nuspaust :D
Pirmą sezoną skyriau daugiau mažiau bugų išgaudymui su adminais, ir išsišniukštinėjimą, kiek būtų galima individualiai išplėtot federacijas (beveik nei kiek :D ).

Didžiausia mano kol kas matoma problema – lietuvių atsilikimas treniravimo supratimu. Tikslas kitiems metams – sukurti ir paviešinti forume treniravimo gaires skirtingoms pozicijoms, skirtingų stilių žaidėjams. Prie jų kūrimo prisidėtų aukščiausių lygų LT klubai. Visų pirma, tai padėtų jaunimo rinktinėms, kuriose pagrindines roles užima aukštų lygų klubų skautiniai, nors žemų lygų vardiniai turi dažnai žymiai didesnį, bet neretai - neišnaudotą potencialą. Na, o ilgesnėj perspektyvoj, tai turėtų padėti sukurti stipresnį LT klubų bloką, kuris galėtų kelt nerimą dabartiniam kinų dominavimui aukštesnėse lygose. Jų viena iš sėkmės priežasčių manau, kad yra stipriai pažengęs apsikeitimas žiniomis. Iš karto jam neprilygsime, bet šis sprendimas galėtų būti žingsnis ta linkme.

Kitas tikslas – labiau koordinuoti rinktinės vadovų parinkimą. Norėčiau pasiekti, kad kiekvienuose rinkimuose atsirastų bent po vieną du 1-2WL klubo vadovus, nes aukščiausių lygų patirtis yra labai vertinga.
-- (Translate) (Translate EN)
+8
Bravo , va čia tai kalba, visus kitus kandidatus sumalei į miltus. Dauguma pagalvojo, kad čia , kaip rinktinės ir užteks tik pateikti kandidatūrą :D
Gera įdėja , kaip turint 0 galimybes iš žaidimo pusės , galima kažką naudingo nuveikt. Tik įdomu, kurie čia tie 1wl klubai bendradarbiaus, kai visi skilsus slepia po 9 užraktais, nebūsi sumaišęs su kokiais kinais :D
-- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Visą tai galima daryt ir nebūnant prezidentu. Ar gi net taip man sakei? :D Tai, va. Pakartosiu ir tau :D -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tai viską galima daryti būnant ir nebūnant preziku, skirtumas tik tas, kad Džonis, bent jau skyrė 2 min motyvacijos rašymui. ) Ir bejaDary - nėra Mirzos rinkimuose - nėra už ką balsuot :D -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Mirza, vat būtent. Nėr tavęs. Neišsirenku už ką čia balsuot. Maž nupirks mano balsą kas? :D -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
as jau prabalsavau už džonį žmogus aktyvus reiškiasi visur -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
labai itikinai, ziesim ar pavyks sustiprinti mus visus. gal ir as pradesiu normaliai losti nes tik gryba pjaunu kai velns -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Dėl rinktinės vadovų, kad būtinai turėtų dalyvauti bent po 1-2 WL lygų vadovų tai nesutikčiau. Iš karto eliminuosit visus žemesnių lygų kandidatus. Kažkada sakiau ir pasikartosiu, nėra pasaulio bamba ww1 lygos klubai, yra tikrai gabių ir neblogai žaidimą išmanančių žaidėjų ir žemesnėse lygose, tiesiog jie galbūt mažiau matomi yra. Tikslą kitaip statyčiau : Jeigu planuoji apsikeitimą žiniomis dėl treniravimo, tai apsikeiskim žiniomis ir rinktinės treniravime, kad visi drąsiai galėtų norintys kandidatuoti į rinktinės vadovus, bet pavaduotojais pasirinktų 1-2 ww lygos klubus. Bus daug didesnė nauda manau. -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Na aš gal kaip tik šitą idėją papildyčiau siūlydamas pavaduotojais rinkt 3-4WL klubus, o ne atvirkščiai. Jeigu norim siekt aukso, tai turi stoti patys geriausi ir labiausiai patyrę, kurie galėtų perteikt savo žinias mažiau patyrusiems pavaduotojams. O dėl 1WL lygio, tai specifika tarp aukščiausių ir žemesnių lygų neįtikėtinai skiriasi. Tiek žaidėjai labai skirtingai treniruoti nei žemesnėse lygose, tiek taktikos ganėtinai skiriasi, tad patirtis turint ir kovojant prieš aukščiausio lygio žaidėjus tikrai yra svarbi. Aišku, šitas yra apie pagrindinę vyrų rinktinę, jaunimo rinktinėse tai nėra itin svarbu, tiesiog rezultatai stipriai šlubuoja, ir šiokius tokius pokyčius reik įnešt. -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Ronas - aš manau džonis kalba apie sistemingą treniravimą kaip paruošti tam tikros pozicijos žaidėją ir kaip tai padaryti efektingai bei greitai, o ne savų žaidėjų skill'ų parodymą :D dėl rinktinės trenerių, tai kvailoka tik 1-2WL imti. Prisiminkime, jog auksą iš stipresnių kinų u16 atėmė Aurimas., kuris žaidžia WL4, bet yra patyręs žaidėjas :) u16 bei u18 parūpina 20% nuolaida skautams, tai reiktų ne tik į vyrų susikaupti. Pigesni skautai, geresnė ateitis vyrų rinktinei! :D -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Scorpion tau gal dar ir banko korteliu kodus pasakyt? Išsirinko realybėj žemo lygio treneri ir gėda tik aptūrėjom. Dabar rinktinė , pagal vartotojo kuris viską žino veiksmus irgi pasmerkta fiasko, duok dieve nors 2vt išdrebėtų :))) jai visi viską viėnodai supras, nebus jokio įdomumo. O čia skaityk dar motyvacija tau, jai nori treniruoti -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Apie aurimą tai patylėkit, jis tik dabar smigęs , bet ateis laikas vėl susigrąžins pozicijas. Jo žemo lygio treneriu nieks nelaiko. Vat jai klubas sėdi 20 sezonu 4wl tada kitas reikalas. -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tai tik apie Aurimą aš užsiminiau ir aš pats norėčiau matyti jį prie rinktinių vairo :D Man tiesiog patinka džonio idėja dėl treniravimo patarimų, nes dabar dauguma talentų ar gerai skillais ištreniruotų žaidėjų 1-2WL klubų užauginti, tai norėtųsi sukurti aplinką, kur 1-2wl dalinasi patarimais dėl treniravimo su mažiau patirties turinčiais vartotojais šiuo klausimu :) -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Ronas, prie ko čia banko kortelės kodai nesupratau? -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Gal ir ne visai žinutė į šitą temą, bet dar net neprasidėjus nacionalinių rinktinių turnyrui buvau ir esu nurašytas. Man tai tik žaidimas ir nesvarbu ką jūs sakot ar rašot. Tuo pačiu norėčiau, padėkoti ir atsiprašyti didžiausio savo kritiko Rono, kuriam taip patiko mano kalba, kad nesugeda parašyti nei vieno posto neįterpęs mano citatų iš įžanginės kalbos ir atsiprašau Ronai už tai, kad nei kartą nesutikau su tavo siūlytais mainais ir kad mano pasekėkimai didesni negu tavo. Ačiū už dėmesį. -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
SEIP GRAZI KALBA IR ITIKINAMA TIK NEPATINKA KAI NURASO ZEMESNES LYGOS ZAIDEJUS TIPO JIE NIEKO NEVERTI IR NESUGEBA.DAUGUMA KLUBU KURIE GREIT KYLA KYLA SU ISLEISTAIS REALIAIS PINIGAIS I ZAIDIMA IR PRISIPIRKE PINIGU GALI SAMDYTIS IR GERESNIUS ZAIDEJUS,BET JEI LOSI BE INVESTICIJOS I ZAIDIMA YRA SUNKU IEKVIENAIS METAIS KILTI PER LYGAS,VA PVZ AS WORLD ESU TIK 23 PAGAL STIPRUMA BET EINU TARP LYDERIU IR NZN AR ISEIS ISTRAUKT VISA SEZONA.TAD DZIONIS IS DALIES IR KLYSTI -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Na taip, suklydau šitoj vietoj, nes rašiau galvodamas apie vyrų rinktinę. Su jaunimu nematau problemų, kad dirbtų žemesnių lygų klubai, bet vėlgi aš nerenku rinktinių vadovų, o tiesiog bandysiu paskatinti aukštesnių lygų vadovų aktyvumą. Aš asmeniškai net nežinau ar rinkčiau kokį užsistagnavusį 2-3WL klubą jei jis konkuruotų su tokiu, kuris iki 3-4wl per 5 metus užkopė. Bet konkurencija šioj vietoj manau mažiausia problema būtų :) Dėl vyrų rinktinės kita kalba, ją turi treniruot stipriausi. -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
PASAKYK KURIOJ VIETOJ 1 lygos klubai stipresni? -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
andriau pirma įrodykit, kad bent gaudotės žaidime, nes iš tavo pranešimo galima suprasti, kad dar labai daug ko nesupranti arba žiūri pro tamsius akinius. esi gerokai stipresnis, nei kad manai, nežinai kaip sudaromas komandos reitingas, o kad kilti per lygas nereikia papildomų pinigų ir ko gero žaidimo pinigus perka tik vienetai jeigu iš vis kas nors perka. -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
egi manau lygos staigmenu negauciau jei nesigaudyciau zaidime -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
šiaip iš tų klubų kur "užsisedėjo", dažniausiai galvoja, kad 1wl lošia tik pinigus investavę klubai, taip tarsi save pateisindami. aišku dalis tiesos yra , bet tikrai nevisi. bent jau iki jos pakilt, realių pinigų manau niekas nenaudojo. -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
tu žaidi su 7-8 žaidėjais, stiprumo reitingas sudaromas sudėjus 9 geriausius komandos žaidėjus pagal vk, o jeigu tiek nėra vistiek visų tavo turimų žaidėjų bendras vk dalijasi iš 9 todėl ir atrodai taip silpnai reitinge ir gauni iš oro staigmenas. nei tu gaudaisi nei tu ką. -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
nu gerai egi tu cia stipriausias.sekmes zaidime ner su tavim ka cia diskutuot -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
turbūt daugiau niekada niekam nieko neaiškinsiu po tokio tavo š pranešimo. -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Andriau, o kur slepiasi tie geriausi strategai? :D Jei be tavęs reiktų kokį vieną gerą surast? -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
dzioni as nekalbu butent apie save.bet tik noriu pasakyt kad ir didziausi salies klubai uzmestu akis i zemesnias lygas ir su bent perspektyviais vadovais bandytu ka derinti bendro ir visi tada naudos turetu manau -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Tai jie kaip ir turėjo galimybę kandidatuoti, taip ir turės. O perspektyvumas yra, kai žmonės be sustojimo per lygas kyla, ir tokie yra gana gerai matomi. Bet kai tu pasakai, kad per lygas be pinigų sunkiai pakilsi, tai ir imu abejot tuo perspektyvumu :D Taip, aukščiausių lygų klubai atrodo užsisedėję ir tt, bet jie vieni aktyviausių , daug live analizuojasi, ir geriausiai žino kaip reikia treniruotis. Galiu garantuot, kad bet kuris TOP3 Lt grandas pradėjęs žaidimą nuo nulio per 6-7 sezonus pakiltų į 2WL ir tada jau 1wl ranka pasiekama. Tas pats Aurimas gi ir yra 1WL senbūvis, tai jis ne perspektyvus, o tiesiog senas geras :D -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Pasisakysiu ir aš, nors man tai neaktualu. Jūs čia šnekat nesąmones, perspektyviausi treneriai greit ir kyla per lygas, jei tik nori ir turi tam laiko. Nori užsitarnauti rinktinės trenerio vardą, tai nesėdėk dugne kopk į viršų ir viskas ateis su laiku, nereikia norėti iškart viską apžioti. Kur matyta, kad koks NKL perspektyvus ar patyręs treneris kandidatuotų į Lietuvos vyrų rinktinės vyr trenerio postą? Nori būti rimtu kandidatu pažaisk bent keletą sezonų bent jau 2wl ir tada jau mano akyse būsi kurkas pranašesnis nei kad žaidęs tik 4wl. Paskaitai klubo istoriją ir matai kas ir kaip, nieko čia blatno, sorry, jei ką įžeidžiau, bet čia yra mano nesvarbi nuomonė ;) -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+6
evinelis viską pasakė nebėra ką pridurt -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Vienintelis dalykas aiskus is viso to, kad turime dirbti visi kartu, aktyviausi vadovai, kad nukonkuruotumem kinija. Antra vieta neturetu buti musu tikslas. Geriau to visi bendrai ir siekime -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
evinėli, tavo komentaras yra totalus bullshit. Tas pats Sireika, tais pačiais metais iš Šiaulių tapo Žalgirio treneriu ir Lietuvos rinktinės treneriu. Antra ar trečia, net gi ketvirta lygos nėra jau tokios lengvos, daug ką lemia net gi tokios smulkmenos ar yra klubų kurie nusprendžia drąskytis dėl pakilimo ir eina net iki minuso. Tad pagal tave išeitu, kad geriau pirmą sezoną 2w žaidžiantis, nei kad ir 10 sezonų atžaidęs bet dabar kad ir ketvirtoj lygoj esantis. AŠ už tai, kad būtu svarstoma visa sukaupta patirtis, o ne ten kur yra dabar. -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Ko jūs drąskotės? Kandidatuos vistiek kas norės. Laimės tas už kurį prabalsuos pirmi 15 žmonių, visi kiti eis bandos principu. Kokių 90% atvejų, tai būna klubas iš aukšiausios lygos. -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Jei kažkuria klubas prieš 20 sez žaidė 1-2WL, o dabar dešimtis sezonų sukasi 4WL, tai tereiškia, kad jo patirtis net savo klubui nepadeda, kam tada duot jam rinktinę, kai yra n-kartų užtikrintesnių variantų? Sireikai davė, nes jis buvo kylantis treneris. Kodėl dabar rinktinės vairo nedavė kokiam Šeškui, Cvirkai ar Nickui? Gi tie aukščiausių lygių treneriai geriausias sudėtis su Žalgiriais ir Rytais turi, tai ir laimi viską... -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Arnul, perskaityk iki galo ką parašiau, manau ne veltui paminėjau klubo istorijos pasinagrinėjimo galimybę, tiesa dar reiktų pamąstyti, kodėl komanda žaidusi 2wl dabar žaidžia 4wl, gal laiko ar motyvacijos stoka (kas garantuos, kad to laiko sezono viduryje nepradės trūkti, ar motyvacija nenukris su komanda pasiekus top16?), o gal iš nemokšiškumo bankrotas tiek nuvarė? tad man visvien lyga daro įtaką, nors tu ką. Iš patirties galiu pasakyti, kad žaidimas 4 lygoje tikrai nėra labai sudėtingas, trečioje lygoje taip pat rimčiausios kovos užvirdavo tik dėl aukštesnių vietų, o vat 2 lygoje jau reikia paprakaituoti netgi stengiantis išlikti, tad yra skirtumas bent jau man tikrai. O dėl Sireikos komentaras tai išvis nieko vertas tavo, pasinagrinėk, kiek jis patirties buvo prikaupęs Europos turnyruose, kiek jis laiko praleido su rinktine kaip asistentas ir kodėl jam buvo patikėtas rinktinės vairas. Tad prieš rašydamas įsiskaityk ir pagalvok ką rašai negaišindamas čia liaudies savo „bullshit'ais“ -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
butu super pagalba is visu jusu suzinot kaip teisingai treniruot zaidejus, kalbu uz naujokus manau visus :) -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Pritariu evineliui, pakilti iki 3wl nėra jau taip sudėtinga. Pavyko per 6sezonus pakilti į 3wl žaidžiant konkrečiai su viena taktika ir tik kartais reikėjo prisiderinti prie varžovo. 3wl jei nori kovoti dėl playoff'ų turi būti aktyvesnis ir analizuoti varžovą. Bet mes čia keliame diskusijas dėl rinktinės trenerių, o pamirštam kad čia prezidento rinkimai, o ne rinktinių trenerių. Egis teisingai pasisakė dėl trenerių - žaidėjas turėtų būti įrodęs, jog gali vadovauti vienos iš stipriausių bendruomenių rinktinėms ir savo motyvacinėje kalboje pabrėžti savo patirtį ir dabartinę situaciją :) EI MANO VIRTUALŪS DRAUGAI, PRIEŠAI, VARŽOVAI - NEPAMIRŠKIT, JOG PREZIDENTĄ DABAR RENKAM, O TRENERIUS RINKTINĖMS JAU TURIM :D -- 60 S 24 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Kas cia nutiko su aukstu lygu klubu aktyvumu? Is 7 kandidatu i LT federacijos prezidento posta, tik 1 yra is aukstesnes nei 3WL, tuo tarpu Kinijoj visi 13 kandidatu zaidzia bent 3WL, daugiau nei puse losia auksciau. -- 60 S 25 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Lietuviai ne kokie stukaciai kad eitu i valdzia pamoina krc -- 60 S 25 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
kad nieko juose nėra, tik tas ažiotažas buvo, kad va federacijos viską pakeis. smagu buvo paskaityt tuos visus planus, bet kol jie virs realybe, praeis dar ne vienas sezonas. -- 60 S 25 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Kaip ir realybėje,- žmonės Lietuvoje nesupranta, ką valdžia daro :) ... Ten veržiasi tie kurie nesugeba uzsidirbti patys. -- 60 S 26 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Federation president's term of office begins -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Dėkui už pasitikėjimą :) -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Padarykite žaidime,kai baigus karjerą žaidėjai galėtų kažką veikti arba treneriais komandų būti. -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Arba padarykit, kad jie vėliau galėtų perimti komandos valdymą, tad mums nieko nebereikėtų daryti :D -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+4
Optimiste :DD geniali ideja :D -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Nu neveltui Optimistas :D O kreditus kas mokėtų? Naujas vladytojas ar senasis? -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Optimistas nekokia įdėja. :D -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
žiauriai gera įdėja, nebereikėtų žaisti, kiek laiko susitaupytų, aš už :) -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Nu nereik šaipytis, aš tikrai sutinku, kad pabaigę karjerą galėtų į trenerius persikvalifikuot, kad ir prastus pradžioj, bet geras karjeros pratęsimas būtų. -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Galėtų būti vardinis arba skautinis, jeigu baigia/ar yra 35-metų galėtų būti perkvalifikuojamas į trenerį už tam tikrą kreditų arba Eu sumą. Pasirinkti kokio tipo treneris taps (treniravimas/taktinis). -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Savo postu tikrai nenorėjau įžeisti. Taip pat nenorėjau pasakyti, kad čia nesąmonė. Tiesiog aš kitaip žiūriu į tokius (naujokų) pasiūlymus. Negi nėra žaidime svarbesnių taisytinų vietų? :) -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
tai , kad tie pasiūlymai vis sukasi ratu :) ateina laikas ir vėl ta patį pasiūlo. naujokam, pradžiai reikėtų persiskaityti pasiūlymų forumą ir tada bandyti siūlyti kažką , jai bebus minčių :D -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
O kodėl negalima siūlyti, tegul tik nauji žmonės duoda pasiūlymų, tegu būna aktyvūs ir kuo labiau įsitraukia į ir taip vangią LT bendruomenę. Aš nieko blogo nematau tame, kad vartotojai stengiasi kažką siūlyti, pagerinti žaidimą, padaryti jį įdomesniu. Aš matau tik tai blogai, kad tie patys pasiūlymai sukasi sezonas iš sezono ir niekas nevyksta, suprantu, kad trūkstama lėšų, personalo. Bet gal jau laikas kažką dėl to daryti, pabandyti išplaukti į didesnius vandenis, pasiieškoti (didesnių) rėmėjų? -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
tai tą ir noriu pasakyti, seniau būdavo daug tų pasiūlymų, bet adminai su tuo "vis nėra laiko" numušo entuziasmą vartotojų ir niekas nieko nesiūlo, apart naujokų kurie nežino kokia čia valdžia :) -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
As ir noreciau kad mano superstarai treniriaut imtu -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Senbuviai žino kaip čia reikalai juda 'greitai', tai ir nesivargina, nes viskas jau prisiūlyta :D Nauji atėję galvoja, jog 'fresh idea' atneša su savimi, nors forume tos pačios idėjos mirusios virš metų :D -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Kas blogiausia,tai kad pasiūlai,bet matai kažkam netinka,tai gal kažko patiems imtis reikia,nei šh malti?Gal labiau reiktų paskatinti naujokus ,kad ir jie kažką siūlytų ,o ne tai kad vis tie patys ir tie patys pasiūlymai būna?Einant prie pasiūlymų įgyvendinimo,tai čia mažai tokie būna,nes atsiranda "įdomesnių" arba pažadai kad pabandys kažką įvesti nuo kito sezono...Tai o nebūtų geriau įvesti kokių naujovių sezono metu ? -- 60 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
į žaidimą atėjo niūrūs laikai, negaišk laiko su savo pasiūlymais, nes jie bus pastatyti į 10m eile. -- 60 S 32 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tai įsivaizduoju,kad taip ir gali būti.... -- 60 S 32 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
ne gali buti o yra :D -- 60 S 32 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+4
Žaidimo dalyviai jau išsakė labai daug tobulinimo pasiūlymų. Daugybę jų esame pasižymėję ir tiesiog reikia sulaukti jų eilės.

Tad šiuo metu iš aktyvių žaidimo narių pagalbos labiau reiktų kitose srityse:
1. pagalbos kitiems žaidimo dalyviams
2. aktyvumo žaidime ir federacijos veikloje
3. pagalbos plečiant žaidimo bendruomenę
4. Neblokuoti (net ir erzinančių) reklamų arba retkarčiais nusipirkti žaidimo kreditų.

Daug kas skundžiasi "federacijų" atnaujinimu. Bet šio atnaujinimo viena iš pagrindinių priežasčių ir yra sudaryti mums galimybes daugiau laiko skirti žaidimo tobulinimui, o ne darbui su bendruomene.

Tad jeigu viskas gerai tikimės kad ateityje žaidimo tobulinimas bus bent šiek tiek greitesnis.
-- 60 S 32 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Nelygų kiek jūs ištobulinsit tas federacijas, nes dabartinis variantas visiškai beprąsmis. -- 60 S 32 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Jeigu tau būtų reikėję iki šiol rūpintis komandų pavadinimais / inicialais ir pan. Tai neatrodytų taip. -- 60 S 32 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Sveiki darkart, matau, kad yra norinčių prisijungti prie federacijos veiklos, tad atidarau priėmimą į savanorius :D Į komandų ir vardų tvirtinimo savanorių komandas priimsiu papildomai kelis žmones, kad būtų 8-7 bendrai komandoje. Reikalavimai tik keli - didelis aktyvumas ir noras rimtai prisidėti, o ne šposyti, nes kol kas darbas vyksta labai sklandžiai. Kitaip tariant, po vienos kliūrkos iš komandos būsite pašalinti :D Spaudos konferencijoms reikalavimai didesni, klubas turi būti aktyvus, turėti auksinį rangą ir praeiti mano patikimumo filtrą :D -- 60 S 33 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Federation president's term of office ended -- 62 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Press message hidden by federation volunteer or administrator -- 62 S 37 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
看不懂怎么办 -- 62 S 38 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Su nekantrumu stebėjau, kas taps Lietuvos nacionalinės rinktinės vadovo asistentas ir juo tapo... 1 ww klubas, nors Džonis kitaip sakė darys, cituoju:
"Aš gal kaip tik šitą idėją papildyčiau siūlydamas pavaduotojais rinkt 3-4WL klubus, o ne atvirkščiai. Jeigu norim siekt aukso, tai turi stoti patys geriausi ir labiausiai patyrę, kurie galėtų perteikt savo žinias mažiau patyrusiems pavaduotojams. O dėl 1WL lygio, tai specifika tarp aukščiausių ir žemesnių lygų neįtikėtinai skiriasi. Tiek žaidėjai labai skirtingai treniruoti nei žemesnėse lygose, tiek taktikos ganėtinai skiriasi, tad patirtis turint ir kovojant prieš aukščiausio lygio žaidėjus tikrai yra svarbi. Aišku, šitas yra apie pagrindinę vyrų rinktinę, jaunimo rinktinėse tai nėra itin svarbu, tiesiog rezultatai stipriai šlubuoja, ir šiokius tokius pokyčius reik įnešt."
-- 62 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Nori pasakyti, kad turėjau mokėti 500kr iš savo kišenės už GALIMYBĘ PAMOKYTI neiniciatyvų žaidėją??? :DDD Gyvenimas taip neveikia. Pirma turi subinę pajudint ir iniciatyvą parodyt. O kaip nekeista 1WL klubas vienintelis iniviatyvą ir rodė. -- 62 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
O kur buvo skelbta, kad ieškomas pavaduotojas? Niekur neradau. Nekalbu apie save, gal kas iš kitų
„Iniciatyvesnių” klubų norėjo pasiūlyt savo kandidatūrą?
-- 62 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Ta prasme ieškomas pavaduotojas? Liko 2 dienos iki čempo, nueinu į rintinę pasižvalgyt, žiūriu nėra assitento. Parašiau Džoniui PM. Jis dar pasitikslino ar sutikčiau biški investuoti į personalo patobulinimą ir paėmė. Kad tapčiau asistentu ėjau beveik kryžiaus kelius... Jaučiu koks 3-4 wl klubas būtų nesugebėjęs... :D -- 62 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
nesmerkit, kad pasiėmė savo bičelį, jis gerai lošia šį sezoną, tai nusipelno vietos rinktinėj. -- 62 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Beja dar atsiminiau prieš 4 sezonus tai treneriuku buvau aš. Ir buvau paskelbęs viešą kvietimą būt asistentu susimokėjus 500 kr. Neatsirado nei vieno norinčio. Ir rinktinė asistento visai neturėjo. Čia jaučiu LT bendruomenėj kaip bepadarytum, taip kas nors sujautrintas bus :) -- 62 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Keista situacija. Sako, kad reikėtų daryti taip, bet nedaro, nes nu, o kam to reikia? Kam apsikraut?
Įkuri įmonę ir lauki kol darbuotojai patys ateis nemokamai dirbt. Bet kažkodėl niekas neateina. Lauki, lauki. Tik tak, tik tak. Galvoji: kodėl niekas neateina darbintis? Gal reikėtų skelbimą parašyti, nes paprasčiausiai niekas nežino, kad yra ieškomas darbuotojas ir pageidautina, dar pats, susimokantis už priėmimą? Ir staiga ateina e-mail'as nuo seno, patyrusio, savo srities specialisto, kuris pasisiūlo pasidarbuoti, nes, galbūt, jam nėra ką veikt. Vualia! Apsidžiaugia direktorius.
Iš esmės man dzin, ta, rinktinė ir kas ten asistentas. Daugumai ji dzin, tad ir tikėtis, kad ateis kažkas ir pasiūlys yra keistoka. Realiai dabar drąsiai galima kaltinti Arnul, nes jis žadėjo sukelti susidomėjimą rinktinėmis, bet kol kas nieko nevyksta :D
-- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+5
Kas čia per verksnių chebra :DDDDDDDD

Dary, tavo palyginimas apgailėtinas, ant tiek į pievas, kad net per visus Karbouskio 20k hektarų pravarei. Siūlau tikslesnį:

1. Atidarau servisą ir paskelbiu, kad taisysiu sugedusias mašinas.
2. Mašinos nevažiuoja, man vienodai šviečia, nes prisiduriu iš kitų darbų.
3. Atsibunda netoliese nuolat girtaujantis kapitonas ir skelia - niekad šitam servise nemačiau sugedusios mašinos. Meistras melagis!
4. Piktinamąsi, kad meistras pats nesiūlo sumokėt sugedusių mašinų savininkams, kad galėtų sutvarkyt jų mašinas.
5. Išlenda apsiblausęs Darys.

The end.
-- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Praleidau punktą 2,5:

2,5. Į servisą atvyksta naujutėlaičio automobilio savininkas profilaktinei apžiūrai, mašina nesugedusi. Meistras gauna darbo ir pinigų.
-- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Atsiprašau, bet visiškai nieko nesupratau. Tu save prilygini tam meistrui, kuris netaiso mašinų? WTF? -- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Scorpion, neisizeisk del palyginimo, tiesiog kas daugiau nei girtuoklis prie serviso nuolat laika leistu. Tavo klubo kilimo kreve superine, jei pavyks iveikt 2-3WL spastus, kurie gali kluba sustabdyt 15-20 sezonu, labai tiketina, kad neuzilgo turesim dar viena itin stipru LT manageri. -- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Prilyginu meistrui, kuris nemoka už galimybę sutaisyt kliento mašiną. -- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Nu tai cia normalu, as antros savaites pabaigoj tik issipagirioju, o cia prezidento rinkimai .. -- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Džoni, prašovei pro šalį. Paprasta verslo logika yra - jei tas servisas atsidarė paprastame garaže, be iškabos ir be kitos reklamos, tai žinok, niekas apie jį ir nesužinos, kad toks yra, nei girtuoklis, nei kiti, o žinos tik senas draugelis, kuris atvažiuos su nauju automobiliu. -- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Na bent jau seno automobilio remontuot nereikėjo, tai ir darbo dartys nereikėjo, o atliktų darbų varnelė uždėta. O jei rimtai, tai džonis jaučiu vienas iš tų vartotojų su kuriuo esu vos ne daugiaussiai "pjovesis" ir diskutavęs įvairioms temom, ir kai esam pristatomi kaip geriausi draugeliai, tai kelia truputį šypseną. -- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Mirza, kiek atsimenu, tu su visais pjauniesi :) -- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
Tai vadinasi draugelių neturiu tik priešus ir konkurentus ;) -- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Taip jau bun kaime ziek pjaunas pjaunas ziek jau skurlius susimete xD -- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Mirza, bet apynaujį automobilį turi užtat :D -- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Pagal BBZ standartus taikyčiau į naują Opelį :D -- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
:DD -- 62 S 46 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0