Press conference

-- 72 S 28 d.
Sveiki, BC JONAVOS MIŠKINIAI klubo vadovybė po biški formuoja naują tradiciją ir vėl rengia spaudos konferenciją pristatyti per savaitę nuveiktus darbus.
Pirmiausia norime pasidžiaugti jog po biški pavyksta atsikratyt iš kaimo kilusios tradicijos vartoti alkoholinius gėrimus prieš varžybas ir dabartiniai žaidėjai yra gan profesionalūs.
Kadangi klubas turi jaunų žaidėjų ir neturi stiprių tradicijų juos ugdant buvo pasitelkta kitų specialistų pagalba kurie buvo pakviesti į rytines treniruotes įvertint turimų aukštaūgių. Po ilgų ir alinančių treniruočių specialistai pateikė rekomendacijas dėl https://www.basketpulse.com/lt/Zaidejas-aprasymasSavas-1998269.htm . Žaidėjas turi taiklią rankytę iš tolimos distancijos,bet artimos distancijos metimams jis nėra sutvertas. Klubas reaguodamas i šias rekomendacijas keičia žaidėjo ugdymo programa ir bandys išugdyti stiprų SF.
Virtualioje erdvėje buvo pastebėta pasirodžius kritika dėl žaidėjams mokamų algų. Klubo vadovybė supranta jog šiam momentui permoka jaunuoliams, bet klubo vadovybė nori išsiaiškinti visus klubo valdymo niuansus profesionaliame lygyje, susipažinti su lygos vadovybėmis ir iš arčiau susipažinti su virtuvę. Klubui artimiausius kelis sezonus taip pat nėra keliami tikslai kilti aukščiau nei 5 divizinionas , nes manome jog klubas pakilęs aukščiau netemptų standartų ir balansuotų ties iškritimo riba. Tad visus kritikus kurie mano jog klubas ilgam strigs 5 divizione noriu nuraminti, jog klubo vadovybė tą yra numačiusi ir dėl to nė kiek nepergyvena.
Tęsiant konferenciją norime pristatyti naują trenerį iš Kinijos https://www.basketpulse.com/lt/Treneris-aprasymasSavas-87322_Chan_Lan.htm su kuriuo buvo sudaryta 5 sezonų sutartis ir tikintis jog treneris taip pat greitai augs kaip ir klubo jaunimas.
Taip pat klubas labai džiaugiasi jog susikūrė fanų klubas ir tikimes konstruktyvaus bendradarbiavimo vystant klubą.
Apžvelgiant klubo rezultatus aištėje taip pat turime kuo pasidžiaugti. 5 pergalės iš 7, vienas pralošimas po atkaklios kovos paskutinėmis minutėmis, kitos praloštos rungtynės turbūt dėl klaidingai pasirinktos taktikos, nes mestų baudų skirtumas tarp komandų yra kosminis. Nenorime teigti jog teisėjai buvo palankesni namų komandai, bet labai tikimes paaiškinimo kodėl toks skirtumas.

Dėkui už dėmesį, susitiksim ateityje arba aikštelėje.
-- (Translate) (Translate EN)
+18
Laukiame sekancio zingsnio! Patreono su keliamais video! -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
šaunuolis, puiki organizacija -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Buvai sutriuškintas geriau jaunimą ugdančios komandos ir tiek -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+11
Levanai, skleidi tu cia negatyva su ekspertine retorika. Rezultatas tavo naudai buvo del tavo ilgesnio zaidimo laiko, kas reiskia ir aukstesne lyga.

Tikiuosi sie aprasymai tesis ir bus vystomi! Pagyvina reikala!
-- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
levanas yra lievakas. Ka cia girtis kai esi aukstesneje lygoje -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Lietuvos lyga ta pati -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+12
Press message hidden by federation volunteer or administrator -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
levakai remeju lesos ne nuo lt lygos priklauso, genijau -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
tikrai kad labai gera organizacija su tokiais zaidejais zaist tik 7 lygoj -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Gerai bičiuliai neširskit, tik įsijaučiau į Miškinių vaidinimą, "apgyniau tvirtovę" (sakė, kad dėl baudos metimų pralaimėjo) -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Dzūkija ir Žalgiris irgi žaidžia tokioje pat Lietuvos lygoje, bet biudžetai, tai skiriasi xDDDDDD. -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
abu ir eurolygoje losia? genijus esi -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Dedems, kurie siame zaidime prasedeje tukstancius valandu, tai abu jus nieko nemokat, abu silpni. Bet siaip jau ne pasiekimuose reikalas, o pasimegavime zaidime. Istorijos, intrigos, spaudos konferencijos gali pridet. Pats ko gero, noreciau atgal i pradines lygas, nes patinka is menku resursu ir menku perspektyvu zaideju kazka ugdyti. Bet gaila butu palikti tuos zaidejus, kuriuos pradejau auginti, taip ir nepamates ju karjeros piko -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
Rurutis lygint išmok kadras. Labai daug reiškiesi , bet net nesupranti kas nori būti pasakyta . Sakykim Žalgiris Eurolyga LKL imčiau kaip 1 LT 2 WL Tai Dzūkai max čempionu lygos lygio būtu 1 LT 4 WL . Tai aišku 99 procentus Žalgiris laimės ir tu negali girtis va aš kietas Dzūkus padariau. Ką darė Levanas . Tai su savo genijais patylėk ekspertas ;) . -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Smagu jog Spaudos Konferencijos susilaukia dėmesio ir pagyvina šią žaidimo sritį.
Levanas, nesakau kad laimėjai tik dėl baudų metimų. Nugalėjo stipresnis. Tiesiog man kaip naujokui sunku suprast kodėl toks didelis baudų metimų skirtumas. Visi kritikai galit reikštis kiek norit kurioje lygoje aš turėčiau žaist su tokia komanda, man visiškai nerūpi tai, nes šiuo metu mano tikslai yra išsiaiškinti žaidimo subtilybes, taktikų niuansus, įgudžių įtakas. Kadangi tokios informacijos nerandu užrašytos (arba nežinau kur ieškot) tai tenka eksperimentuot.
-- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Discord'e daug info -- 72 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2