Press conference

Federation volunteer: HeyHoudini
-- 92 S 38 d.
Manager runs as candidate to become federation's president
Ne viena ir ne dvi kadencijas pradirba - federacija vargo nematė. Nieko čia neprigalvosi ir neprižadėsi, visada buvo rinktinėms parama ir totalizaroriai sukuriami esant turnyrams.

O vakarėlį jau užkūrėt patys su rinkimais prieš savaite :)
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Press message hidden by federation volunteer or administrator -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Toyota , nesupratau paskutinio tavo sakinio. Tai tu pakursi toto ar mesi žaidimą ar abu? -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Parašiau aiškiai, kad balsavimas už HeyHoudini yra tolygu kas ploti Orlauskui už jo bajerius. O jeigu Orlauskas žengs į sceną, aš žiūrovas nebūsiu. -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Gal kandidatas gali atsakyti į klausimą, kad ta parama rinktinėms yra reikalinga, kai paprastiems vartotojams nėra jokio skirtumo, rinktinė pirma ar paskutinė? -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
reikalinga, kas kandidatuoja ir laimi auksa -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Auksas nieko neprideda nei man, nei tau. Jokios apčiuopiamos naudos. Nulis. Tai aš ir keliu klausimą, kam tą paramą skiria rinktinėms? Man kaip vartotojui, nei šilta, nei šalta, ar rinktinė paskutinė, ar trečiam divizione, ar auksą pirmam laimėjo. Tik federacijos kreditai išmesti. Tai gal ex-ex-ex-prezidentas sugebės paaiškinti, kuo čia taip gerai yra remti rinktines kreditais, kai juos galima panaudoti kitur. -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Taip pat, totalizatorius, kai kūrė, tai norėjau dalyvauti, rašiau jam, bet prašė susimokėti už dalyvavimą 1000 kreditų, arba dalyvauti tik dėl garbės. Kai prizams naudoja ir federacijos kreditus. Tai kur čia yra prasmė federacijos kreditusnaudoti? Nešvarus šitas žmogus. O kad seniau kelis kartus buvo prezidentu, tai nereiškia, kad vertas būti juo ir toliau, tikiuosi, kad atsipeikės balsuojantys -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Ne nu visi žino kad aš tikrai nepriklausau Hudžio fan klubui švelniai tariant, bet tada kyla klausimas o ką tavo nuomone turi daryti prezidentas jei nesirūpinti savo federacija? O rinktinės , kaip bebūtų yra federacijos dalis. aš pvz neseku rinktinės rezultatų ir per daug nesureikšminu , bet man aktualu kad iš jos kitos rinktinės nesityčiotų, neminytų ir netryptų, kad jai nevadovautų svetimšalis kandidatas. Nes pre jos dega lietuvos vėliava ir man tai reiškia daug. kaip sakoma aš už kritiką, už pagrįstą ir konstruktyvią kritiką. O tokiais , pasisakymais žinok hudžiui tik pridedi pliusų. -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
2022-08-24 mano ir ex-ex pokalbis:
[message from federation president]: Sveiki,

Artėjančio Europos krepšinio čempionato proga, grįžta ir spėlionės žaidimas!

Gali varžytis visi norintys ir pasitikrinti, pas kurį geresnės žinios (na arba sėkmės apsilankymas).

Dėl didesnio azarto - Norintiems pasivaržyti dėl prizinio fondo:
- Dalyvio mokestis = 1000 kreditų
- Pervesti iki Rugpjūčio 31d 23:59 man, HeyHoudini
- Federacija į prizinį fondą jau paskyrė 10 000 kreditų.
- Prizinis fondas bus padalintas TOP5 vietoms pagal procentus: 40%; 25%; 20%; 10%, 5%


Nuoroda į BasketPulse grupe:
https://www.pickdee.com/eurobasket-2022/122/join/eZRJnVxK9xA

Pagarbiai,

-- (Versti) (Versti EN)
logo
Lithuania 5.2 World league 4.4 Toyota
2022-08-24 21:23
Iš kur gauti 1000 kreditų jeigu aš neperku žaidimo pinigų už pinigus. Kodėl yra dalyvio mokestis?
-- (Versti) (Versti EN)
logo
Lithuania 1.1 World league 1.1 HeyHoudini
2022-08-24 22:04
Dalyvauti gali visi.

Dalyvio mokestis tik tiems, kurie nori varžytis dėl prizinio fondo.
-- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Biški juokinga, kai didžiausias CO palaikytojas kritikuoja punktus, kurie CO programoje į prezidentus buvo pažymėti kaip vieni pagrindinių. -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+7
Pateikiau akivaizdų faktą, kai buvęs prezidentas, savo valdymo laikotarpiu akivaizdžiai išdalino federacijos 10k kreditų. Tai man iškart kyla klausimai, ar taip bus ir toiliau "bendri federacijos" kreditai dalinami tik premium vartotojams? -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
CO dalino kreditus liaudžiai, visiems, kurie ištraukė septynkę, aštunkė ir t.t. , o ne tik premium vartotojams. Šitas elgiasi priešingai. -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Dėl totalizatoriaus tai tau nesakė kad negali dalyvaut. Gali dalyvaut,dėl garbės, jei nori prizinio fondo susimoki. Kaip be būtų federaciją remia darius ir jis suinteresuotas kad visuomenė pirktų kreditus. Čia tai kuo tu piktiniesi yra tas pats kas piktintis, jog kaimynas laimėjo teleloto, o tu ne laimėjai, nes bliam bilietas du eurus kainuoja... Už nemokamą paketą gauni nemokamą žaidimą dėl garbės, už mokamą gauni mokamą dėl prizo. Lyg ir elementari logika. Žinok ne ir gyvenime valstybė taip, kuo daugiau mokesčių išleidi tuo daugiau lengvatų gauni... -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Tai Darius gal ir prezidento išrinkimu suinteresuotas, dėl to ir balsavimas slaptas :) OK, i am out, tikiuosi žmonės liks budrūs. -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Nepergyvenkit sukursiu dar kokiu totalizatoriu is savo kisenes :D -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
Superdzoni į prezidentus! -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Kartais įdomu, kai žmonės puola, net nesidomėję kas vyksta. Tai truputį informacijos:
1. Dauguma supranta, jog rinktinės naudos neneša, bet pralaimėjimų atveju atsiranda žmonių, kurie sugeba maišyti vadovus su purvais. Ta parama rinktinėms buvo visada, kad asmuo galėtų pasiimti asistentą (1k kreditų) ir sužaisti 3 draugiškas (3x 200kreditų).
2. Parama dėl skautintų 8-10pot žaidėjų buvo kadaise ir nuo manęs, bet buvo atsisakyta šios idėjos. Buvęs prezidentas Captain Obvious atgaivino šią idėją, kad nuo 7pot+ būtų skiriamos premijos. Viskas gražu ant popieriaus, bet neveikia ilgame periode. Pamėginsiu paaiškinti kodėl. Federacija generuoja gan nedidelį kiekį kreditų (kas yra 2x savaitinių aktyvių vartotojų), kad galėtų sezonas, po sezono remti tokias idėjas ir už kiekvieną 7pot+ talentą dalinti kreditus. Trumpai - kai išleidi daugiau nei įkrenta pinigų, tada artėja bankrotas.
3. Totalizatoriai daugumai tinka ir patinka, o skundai tik dabar lenda. Tai čia labiau asmeniškumai nei rimtos problemos.
4. Tik priminsiu kas nesekė situacijos - Captain Obvious buvo ant tiek atsidavęs Lietuvos Krepšinio Federacijos prezidentas, jog išeidamas visus sukauptus kreditus pervedė savo draugui. Po kelių valandų tiek kreditai pasiekė mane. Tai man kažkas pamėginkit paaiškinti, jeigu aš toks blogas esu, kaip federacijos rezerviniai kreditai atsidūrė pas mane?!
-- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+7
Aiškinu - tavęs visi bijo, per tiek metų diktatūros ir priespaudos esi visus uzurpavęs ir bijodami susidorojimo, žmonės ir paskutinius triusikus nusimaus, kad tik tavęs nesupykdyti. #sarcasmobvious -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
esu paprastas zmogelis , kuris sukaupe limona, istrauke desymke, megaudamasis treniruoja jaunima. Kreditu machinacijos ne man, todel buvo atsikratyta nasta. -- 92 S 45 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Federation president's term of office begins -- 92 S 53 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Dar 5 metai priespaudos. -- 92 S 53 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
2 mėnesiai kaip 5 metai eis dabar... -- 92 S 53 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Sveikinimai ir Hudi pasiūlymas toks: gal reik šalia prezidento rinkimų į "vilkų" tarybą. Na tarkim 3-5 renkamus viešai asmenis kurių pritarimas būtų reikalingas tam tikrais klausimais pvz finansų dalyba ( nes nors jie ir juokingi bet matėm, kad vis tiek atsiranda besipiktinančių) rinktinių trenerių pasiskirstymas ir pan. ir tarkim vyriausias vilkas " Akela" turėtų perimti prezidento fuknkcijas iki paskelbiamų naujų rinkimų. Na jei prezidentas meta žaidimą ( ką pora kartų esam matę) ar šiaip kas nutinka . Pvz apsirgsi( aišku nelinkiu) ar ten komandiruotė ir negali 2sav prisijngt ar atostogos ar pav. toks tipo pavadavimo mechanizmas kuris galėtų daryt lengvą įtaką prezidentui, kad jo niekas negalėtų kaltint diktatūra. O ir prezidentui nekiltų noras piknaudžiaut valdžia, ką irgi nesenai matėm ir ka kai kurie kandidatai viešai deklaravo. Toks saugiklių mechanizmas... -- 92 S 53 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Esu teikęs pasiūlymą, kad federacijos turėtų ir viceprezidento ar asistento vietą, jeigu prezidentą reiktų "pavaduoti", tai kažkur dar guli TO-DO sąraše.

5 ar 7 dienas neprisijungus, nauji rinkimai atsiranda :D

Iš tikro galėtų būti 3 vietos savanoriams (pvz iždininkas; savanorių priėmimui; rinktinėms prižiūrėti*)

*Man dėl rinktinių norėtųsi, kad federacija galėtų pateikti savo kandidatą ir tai kažkur būtų parodyta, kad "šį kandidatą pasiūlė federacija".
-- 92 S 53 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+4
Toyota biški pašokinėjo prie diktatorių ir tik šast po rinkimų jau BOT... -- 92 S 53 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+5
toyotai generas parejo -- 92 S 53 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Sako neužmušamos toyotos neužmušamos. Aš tai girdėjau kad termostato problemos nes karščiuotis pradėjo -- 92 S 53 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Federation president's term of office ended -- 94 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0