Press conference

Candidate for National team manager: Lithuania U16
-- 81 S 8 d.
Sveiki, tikiuosi būti Jūsų balsą atstovaujantis kandidatas. Įgūdžius, patirtį, žinias kaupiu apie 20 sezonų. Per tą laiką nuėjau kelią nuo 7WL iki 1WL top16, bei vadovavau Kuveito U-21 rinktinei. Jaučiuosi pasirengęs U16 managerio pareigoms ir esu pasiruošęs įdėti tam reikalingas pastangas. Nesėkmės atveju pasitrauksiu iš posto ne mažiau kaip iki 90-ojo sezono. Pergalės atveju planuoju gerai atšvęsti!
-- (Translate) (Translate EN)
+6
Šiuo metu ženkliai pirmauju. Turbūt Jūs nieko prieš, jeigu darbus pradėsiu anksčiau nei rinkimų pabaiga (pralaimėjimo atveju įdirbį perduosiu laimėtojui).
Pirmiausia, pradedu rinktis asistentą. Galbūt esate susidomėjęs šia pozicija? Jeigu taip, kreipkitės į PM ir nurodykite: kodėl norite būti asistentu ir kuo galite padėti.
-- 81 S 9 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Laimėtojas aiškus. Rimtas vyras. Neturiu nieko prieš kitą kandidatą, bet čia dvejonių nėra. -- 81 S 9 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tai Kiprel i asistentus -- 81 S 9 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Tai gal beniui palikim kipreli, m? -- 81 S 9 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Update. Asistentas pasirinktas. Dekui visiems kandidatams, tikiuosi rasime bendru reikalu ateityje. -- 81 S 9 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Update. Išsiunčiau užklausas dėl pagrindinių kandidatų į u16 įgūdžių. (p.s. nesiunčiau užklausų naujokų vardiniams; galiu dabar nedraugiškai komunikuoti - vėluoti atrašydamas, nes jau pora puslapių naujomis žinutėmis užversta; dėkui už bendradarbiavimą ir supratingumą).
Jeigu manote, kad Jūsų žaidėjas gali būti naudingas rinktinei, o žinutės dėl įgūdžių negavote, prašau kreiptis į mane.
-- 81 S 10 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Update. Jeigu kas turite vaikį galintį sviesti sviedinį iš rūbinės, kreipkitės. -- 81 S 10 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Dėkui už suteiktą pasitikėjimą ir rinkimų rezultatus. Oponentui palinkėsiu neprarasti ūpo ir dalyvauti rinkimuose ateityje.
Dabar belieka atlikti darbą. Nusiteikimas kaip pas 50 cent: "Get rich or die tryin' ".
Pasiruošimas pradėtas vykdyti nuo momento, kai balsų persvara tapo įtikinama, tačiau tik nuo šiandien rezultatus galima pristatyti viešai:
Pagaliau galiu oficialiai patvirtinti ir pristatyti rinktinės asistentą - https://www.basketpulse.com/en/Team/42614/description . Džiugu, jog atsirado ne vienas norintis prisidėti ir buvo nemalonu atsakyti neigiamai kitiems puikiems kandidatams.
Šį rytą parinkti komandos strategai. Be abejonės, džiugu, jog Wobupa "fizrūkas" prisijungė prie štabo. Su Benislovu dėl trenerių nekontaktavau, nes abejoju ar pyks, jog nepalikau į U21-2 dvizijoną geriausiojo.
Taip pat iš išplėstinio 57 kandidatų sąrašo liko pagrindiniai 20 kandidatų. Nors sudėties kontūrai šią minutę ganėtinai aiškūs, bet galutinis sprendimas bus priimtas tik šios savaitės pabaigoje.
Noriu padėkoti federacijai už suteiktas sąlygas, komunikavusiems GM'ams dėl išplėstinio kandidatų sąrašo ir GM'ams dirbantiems drauge, kurių kandidatai dar pretenduoja į galutinę sudėtį.

Jeigu Jūs norite papildomai padėti rinktinei, tą galite padaryti tokiais būdais:
1. Ieškomas tinkamiausias oponentas draugiškoms rungtynėms
2. Oponentų įgūdžių analizės
-- 81 S 15 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+7
puikus asistento pasirinkimas -- 81 S 15 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3