Press conference

Suggestion: Create federation
-- 59 S 17 d.
Testuoju! :D Jei rimtai, tai tęsim, ką pradėję.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
jaigu žmonės nubalsavo išstoti, tai manau dabar nubalsuos nekurti federacijos. čia didelis akmuo į dariaus daržą , kad nedadirbo , eilinį sykį, dabar tęsis toliau šitie vaikų žaidimai. o tau , aš nežinau ar smagu per prievartą lysti, jai matai, kad žmonės tavęs nenori. tai kada ta federacija duos naudos, jai puse sezono vaikų darželis pražaistas ? -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
niekaip tu nesižiūri kaip prezidentas, bet ko gero reiktu tave palikti prezidentu kol federacijos bus visiškai užbaigtos. :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Ronai, kas tau čia konkrečiai atrodo nedadirbta? Nes man tai atrodo, kad čia tik pati įžanginė versija, kurioj vos kelios funkcijos ir tai tik dėl vaizdo sudėtos, tai čia net nėra, kur nedadirbt :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Egi, na nesižiūriu, tai nesižiūriu, ką dabar. Rinkimai būtų geriausias būdas išsirinkt prezidentą ir manau, kad jie neužilgo bus, galėsim abu paremt savo favoritus. O dabar tai cielas 15min niekas nenorėjo/nesiryžo, o aš, nors ir neidealus, bet bent noro turiu. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
tai akivaizdu ,kad reikėjo daryt, kaip ir su rinktinėm, susimoki kreditus ir žmonės balsuoja. Bet buvo patingėta ar laiko mažai, žodžiu darykit geriau ilgiau, nei , kad dabar skubat ir vienos kliurkos. greičiausiai nubalsuos visi ne, daugiau vėl išrinksim kažką , jau pora savaičių sugaišta. dabar kinai jau turi pranašumą, galės kažkokius klausimus spręst, o lietuviai žaisis su savanoriais, nes daugiau nieko negalima, kol vyksta balsavimai :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Nieko nepasiekta buvo tuo, kad isejome is federacijos, dabar tiesiog reikia per naujo viska tikrinti savanoriams, o sukurus federacija dar karta reikes viska tikrinti, tai ka as zinau -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Ką pradėję? Mačiau, kad vos ne visi kas pateikė, tą ir tvirtinai savanoriais. Jau vien už tai tavęs negalima prileisti prie valdžios. Argumentai: "inicialus gali tvirtinti bet kas" tiesiog verčia iš koto. Absoliučiai bet koks trolis gali pas tave pasitvirtinti ir žaisti su sistema. Čia darbui, o ne pramogoms skirtos funkcijos. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Taigi sakiau, kad pradžioj leisiu beveik visus, kad pasičiupinėtų. Dabar ir yra toks laikas, kai ten nieko pridirbt negalima, nes inicialus iškart kiti ištaisytų. Kai bus rimtos funkcijos, bus ir rimtesnės atrankos atsiras, o dabar nematau prasmės iniciatyvių žmonių atmetinėt. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
kokiu iniciatyviu zmoniu? tie kurie nesamones daro? vartotojas uzraso varda Mantas,kazkas ima ir pataiso i Tadas,tada pataisau,ir vel ta pati nesamone kartojasi 3,4 ar 5 kartus.reikejo is kart kokybes atranka daryt,nes vieni normaliai dirba,o kiti issikalineja.is dalies dar lietuvoje dar nieko,bet prieme taisyt bendros,tai ten is vis nesamones zmones daro.reik is kart rinkt po viena ir ziuret,ar daro nesamones ar ne,ir didint zmoniu skaiciu,o ne is eiles visus patvirtint ir turek beda,kol vieni normaliai dirbs,kiti nesamones darys. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+4
Buvo kokie 5 žmonės, kurie per pirmas dvi dienas visus vardus pratikrino, ir jie buvo iš 4-6wl. Gali nevadint iniciatyvumu, bet žmonės įdėjo daug, darbo, kurio niekam kitam nesimatė. Pats viską dariau ir pasitaikė tokių pakeitimų kaip sakai, bet ten kapeikos jų buvo palyginus su tais šimtais vardų, ir būtent tame pravertė savanorių kiekis. Jei būtų buvę trys žmonės, vienas padaro nesąmonę, kitas ją tyčia ar netyčia praleidžia, ir turim Mantą Kalnietį, su tarptautiniu Chriso Paulo vardu. Kadangi buvo apie dešimt galvų, tai bent 6 žmonės turėjo patvirtinti vardą, kas automatiškai ženkliai sumažina nesąmonių tikimybę. Apie pasaulinę federaciją nieko nežinau, nedalyvavau kol kas. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
as per pirma diena viska patikrinau,ir ka? :) cia kazkoks pasiekimas,medali gausim? kapeikos ne kapeikos,bet zmones kuriasi vardus ir pavardes tokius kokius nori,vieni atspindi ju paciu,kitu-ne,bet tai nereiskia kad galima dirbti atmestinai,nes mat patikrinau 500 ir 10 buvo pakeisti.visiems turi buti vienodai padaryta.visi 500 kokybiskai.nors tas skaicius tikrai gan nemazas buvo,kai kurias pavardes po 10 kartu teko taisyt kad butu normaliai.is kur zinai kad 6 turejo patvirtinti? is vis info yra apie sita dalyka? -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Wau wau wau is 1 lygu islindo ,kai patiems eit i valdzia tai slepiasi bet kai jau kritikuoti tai islenda visu grazumu visokie saunuoliai. Jei nepatinka kd zemesniu divizijonu zmones tvirtina tai ko slepiates eikit ir padeki dzoniui patis tvirtinkit vardus inicialus ir tt, bet ne jums tik sukritikuot zmogu kuris kazka daro o ne sikna pasidejas ant sofutes kritikuoja. Zmogus bando susirast patikima komanda, galvojat lengva atrankas normaliais daryt nezinant zmogaus su juo nesusitikus ir tt, dzonis protingai daro paima zmones patikrins o poto atsimes kas nepatikimi, taigi NEPATINKA TAI PATYs EITIK IR DARYKIT O NE KRITIKUOKIT ........... KRITIKUOTOJAI TESTUOTOJAI DIDIEJI VISAZINIAI LiETUVIAI
Pagarba Dzoniui ;)
-- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Gedai, ne apie medalius kalba, o apie tai, kad pagal tave ir kelis kitus, aš prisirinkau visokių dundukų ir cirkininkų į savanorius. Taip, sutinku, tai galėjo nutikti daugelį priimant. Bet tuo pačiu metu atsirinkau bent 5 žmones "be rangų ir medalių", kurie nuoširdžiai nori prisidėt, kurie kitaip būtų iškart atmesti. Pirma federacijų versija beveik jokių funkcijų neturi, tai čia net nėr ką pridirbt ir manau, kad dariau teisingai, nes tie atrasti žmonės bus naudingi ateities rimtesnėm federacijom. Didelis savanorių kiekis neleidžia išsaugot nesąmoningų vardų/komandų, o su konferencijom, kur didelė vieno žmogaus įtaka, žmonės buvo parinkti su didelėm patirtim. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Rinkaisi? :D Priėmei visus kurie tik siūlėsi. Kai paskutinį kartą mačiau tą federaciją, darbus dirbo gal bent 40 žmonių. Tokio biurokratizmo dar reik paieškoti. Ir paskui tas pats žmogus skundžiasi, kad jį kritikuoja dėl visko, o pats kritikuoja, kad galių dar per mažai duota :D Ir su tiek nesusitvarkei. Nesugebėjai net užuomazgų komandos suburti. Apart tavęs ir tavo "moderatorių komandos" niekas gero žodžio nesugeba net išlementi. Bet va vėl užsimanei tapti prezidentu. Vėl beri apie naudingus ateities kadrus. Pavardink, kurie gi čia taip dirbo ir nusipelnė būti išgirsti? -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
o kaip tu atrinksi is 10 zmoniu kuris nesamones daro? :) pasnekejai beleka ir tiek ziniu.esme kad reikejo tvirtint po viena ir ziuret,ar islenda nesamones ar ne.vis gi,cia nera skubus darbas,kuris reikalaujamas atlikti per diena ar dvi,bet atrinkti patikimus zmones tolimesniam sio zaidimo pletojimo yra butina,ir gali uztrukti siek tiek laiko.kaip ir visur,cia yra Kokybe>>>Kiekybe,bet siuo atveju buvo skubinama viska padaryt Kiekybe. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Arnul, nu tu pavarai. Biurokratizmas :D Tu jiems savo mokesčiais algą moki? Žmonės iš savo noro ir iniciatyvos dirba, kokios bėdos? Aš nei kiek nekritikuoju federacijų, o suprantu, kad čia tėra pradinė versija pasižaidimui, ir pačių adminų pasibandymui, o kažkas čia labai sureikšmina jas. Man juokingiausia, kad federacijas labiausiai kritikuoja tie, kurie niekuo neprisidėjo ir nieko nematė iš vidaus (nei kiek vardų ar komandų klaidų buvo ir tt). Nusprendė, kad daug žmonių iš ne pirmų lygų yra labai blogai ir tiek, argumentų nereik. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
jokio skirtumo is kokios tu lygos,tai nei padeda nei nepadeda atlikti darbo i kuri kandidatavai,zmogus pats turi susiprasti ir atlikti savo darba kokybiskai,kad ir pradineje federaciju versijoje.juk ir patys losiam siame zaidime,tai kam tas nesamones daryt? -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Gedunex, pilnai su tuo sutinku. Nemanau, kad žmones reikėjo atmesti iškart dėl lygos ar rango. Aš tiesiog pasirinkau kitą atrinkimo variantą nei tu siūlai - priimiau žmones ir su jais bendravau. Einant per vardus ar komandas, nuolat iškyla visokių, taip kad puikiai jaučiasi, kurie kažką veikia. Dėl tų nesąmonių pats sakei, 10 vardų tarp 500, tai čia kažkas tragiško pirmai savaitei? Juolab kad tai lengvai ištaisoma ir niekur nepasilieka. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
10 buvo tik kaip pavyzdys,ju buvo kur kas daugiau,kai kurie kartojasi daugybe kartu.ir kaip tu zinai kas ka veikia? :) -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tegul pasako dar kas nors iš dirbusių su vardais kiek jų buvo. Gal man tiesiog neužkliuvo, bet lygiai taip atrodo, kad ir tau labai jau įsirėžė :D jei pakeiti vardą kokį, po to gauni kartą patvirtint savo pakeitimą ir po to meta kitų žmonių padarytus pakeitimus tvirtinimui, tai tie patys prasisuka daug kartų. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
dzoni, biurokratizmas tai ir yra kai visko yra tiek daug, kad nebelieka atsakingų. Kalbi apie kažkokį indėlį ateičiai, bet pats pripažįsti jog nei gali pasakyti kas dirbo nei kaip. Tam ir yra atranka. Paprastai kas visur kitur neužsiima trolizmu, neužsiims tuo ir gavęs pareigas. Kas užsiima... stebuklas jei susiimtu. Tam ir reikia kito prezidento, kuris dirbtu. Ankščiau vienas darius spėjo susitvarkyti su visais tais darbais, o dabar mat žaidimas sugrius, nepriėmus dvidešimt iškart :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Arnul, aš negaliu pasakyt, kas kiek konkrečiai vardų pravarė, nes tai neprieinama, bet kai žmonės sako, viską padariau, gal pridėsi prie kitos srities ir nuscreenshotina galinį puslapį pratikrinus viską, tai matyt, aišku, kad žmogus dirbo, ar ne? Ir aš kaip tik sakiau, kad žinau, kas dirbo, neklastok mano pasisakynų :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tai vardink. Ar vėl tikiesi tapti prezidentu ir priimti kelias dešimtis pateikusių prašymą? :D Gal greitai visi aktyvūs federacijoj gausim po postą? :D Juk rinkimai artėja, o prezidentu taip nori būti, kad net naktim nemiegi -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Kuo toliau, tuo man šis žaidimas darosi įdomesnis. Naujos rietenos ir batalijos. :D Kokį mėnesį bus įdomu. :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Jei nepatinka tau dzonis arnul tai tiksliai siulyk alternatyva, pats kandidatuok bet ne tau tik pasakot kad netinkamas kandidatas, tai kas tinkamas pagal tave noreiau suzinot? Siulyk o nesimetik kaltinimais -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Kaip gali siūlyt savo kandidatūrą jei nespėji sumirksėt jau džonis vėl pirmas kandidatuoja? :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Tai rasykit kad as tai pat noreciau tapti kandidatu ir isvardink priezastis kotu geresnis uz kandidata kaip vykdytum savo pareigas kokie tavo tikslai kokia tavo numatoma komanda ir tt ir manau nieks nesimetytu tave isrinktu ir viskas po u 7 dienu na o aisku kai isrinktu mirza surengtu balsavima del isstojimo ;) tiesiog visi kaltina bet nieko nepateikai geresnio tas pats ir politikoj Lietuvos todel ir vaziuojam i dugna -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Aš šįkart tikrai neketinau kandidatuot, bet po 15min norinčių nebuvo, tai reiškia, kad išvis norinčių nebuvo. Kai per Kalėdas ar Velykas ant paveiksliukų paspaust, tai niekad nespėju, visi labai greiti, o čia matai ir 15min per mažai :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Wa ta ir esme Dariau nori tapt prezidentu rasyk kurk konferencija pasiskelbk kuo geresnis kokia tavo vizija ir tt bet nekaltink pateik faktus kodel tu butum geresnis uz dzoni ;) beje pats turetum mano balsa nes tikrai atrodytum rimciausias kandidatas :) -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Arnul, greitom pramečiau PM, kažką tikrai praleidau, tai nesupykit. ColeR, grobuonis691, Mantasas, Sajanas300, šituos ir pats pasikviesiu padėt, neskaitant aukštesnių lygų klubų. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Aš nenoriu būt prezidentu, bet pasakymas, kad palaukiau 15min, niekas nenorėjo (00:45 nakties), tai juokinga :D Miegojo gal žmonės :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Dzoni, gal tu tas garsusis mokytojo tėvas??? :))) -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
O, pala, rinktumėt mane jei mano komandoje (keistai skamba :D ) būtų Mirza? :D VicePrezidentu? :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Blemba Dary... išsidavėm. Db visiems aišku kodėl tà atšaukimo balsavimà paleidau... -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tada nerinkciau nes morza yra visiskas degrada va dabar dar tuo labiau isitikinau dar vienasirzos perliukas jo juokai kaip pas 12 metu vaika or tai yra apgailetina -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Blemba. :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
is metosi kaltinimais kad as bukas ir tt o tokiais savo komentarais pats irodo kad jo iq yra zemo lygio su tokou zmogumi nieka nesidalinciau vadovavimo pareigu jis buu panasus i buvusia ministe B.Vesaite -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
O ką, dary, jei norėtum būt prezidentu, tai 0.31 nuspaustum :D ypač kai čia gan nemaža dalis iki 2h sėdi -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Supranti Dariau dar nera kito prezidento kuris butu isreiskias nora buti. Taigi niekas ir neturetu kritikuot :). Siap malonu su tavim chattint diskusijavyksta kadangi megstu debatus tai man cia kaias diskutuot matosi nomalus zmogus. O su mirza beviltiska ten pqs ji nediskusija o kas ka labiau purvais apmetys ir pazemins, respectas zmogau :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Na cia is tikro nevisi iki vakari sedi bet jei butu noreja butu parase o koljas yik kaltinimai -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Ačiū ačiū už gerus žodžius :) Man nereikia ir nenoriu aš tuo prezidentu būt. Jūs siūlot kitiem kandidatam išdėstyt savo mintis, kuo geresnis ir pan. O kodėl pats džonis to nepadarė? Tiesiog atėjo ir kandidatuoja. Aš jo visai nepažįstu. Kodėl turėčiau už jį balsuot? :) -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
ne tau aiskint,kas turetu buti ir kas neturetu buti.nereikia buti presidentu ar noreti/nenoreti juo buti kad galetum kritikuot argumentuotai.toks protingas o tokiu elementariu gyvenimisku dalyku net nezinai.vien tai,kad pradejai cia-internete,girtis savim ir savo tevu tik parodo,kad kazkas negerai su tavo galva. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Tai nebalsuok bet ir nekritikuok kaip sakau bet kolkas nieks nepabande jam mest issukio tik kaltino neobjektyviai :D kaip sakoma loja bet nieko nedaro nekeicia arba trolina kaip mirza :D. Ir siaip tos federacijos idomiai skamba visada turiu pasiulymu jau seniai sakiau kad butu galima skautint uzsienio zaidejus padare, dabar noreciau kad padarytu kaip acb ispanijos lygoj kad klubo skautinti zaidejai nacionalinej uzsenieciai butu skautinti kaip savi zaidejai o ne uzsenieciai ir manau kad kai federacijos plesis bus imanoma daug zaideju pasiulymu igyvendint i padeti adminams kurie kartai nuvarge buna labai pikti :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Gedunex ? Nelabai supratau ka tu cia parasei ar as aiskinau kas turi buti prezidentu? As tik objektyviai pasakiau nekaltink jei neturi objektyviu pasiulymu :D ir priciom cia tevas tik atsakiau i mirzos mestus klausimus kad programavime nusimanau ne gyriausi mano tevas isvis paprasta zmogus nei uzdirba daug nei o tu su savo komentaru tik parodei kaip nesiorentuo ji kas vyksta -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Ir blemba ko jus cia visi tokie agresyvus is 1 lygos tik objektyviai bandau sneketis ir sakau kad neobjektyvu kai visi loja ant zmogaus bet nieko nepasiulo kitko i prezidento posta kas objektyviau eitu dzonio pareigas :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Gedunex del kritikavimo puikiai ji ismanau objektyvi kritika buna tik tada kai zmogus isdirba nent viena kadencija o Dzonis dar to net nepadare o jisji jau kaltinat kad jis n neismano o tai is kur jus tokie ismanantys patys ejot prezidento pareigas kad krotikuojat -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
tu ziuriu visko cia nesupranti.tik labai didele gerkle turi visiems aiskint kas ka gali daryt,kas ko negali ir kas cia protingas/neprotingas. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Pajundink sedincius siltoj vietoj ir pasimato tikri veidai kaip vaikai tiktais tu nieko neismanai ir tt tik latinat bet tuo nieko nei pasakot nei irodot. Kaip gali kaltint zmogu kuris sezono net nepradirbo prezidento pareigose ir dar net nera nei neigiamu nei teigiamu rezultau galiu tik pasakyt tokie zmones kaip tu nediskutuoja o tik kaltina ir zemina jokios diskusijos, o diskusijos skatina tobulejima or naujas idejas sorry kad palieciau tave, bet uztenka tau sedet nepaliestam gavai objektyvius paaiskinimus kodel neturetum dabar kritikuot o i tai atsakei kaltinimai apgailetina zmogau. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Objektyviai dabar parasyk ko as nesuprantu gal tada suprasiu :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Ar as aiskunu as diskutuoju ko tu matau visiskai nesugebi :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
tu net neskiri kas yra objektyvu,kas yra subjektyvu,kas yra realybe ir kas yra argumentuota kritika.tai cia kaip ir diskusijos zinoma nebus.beje,o tu bent zinai pats kas yra objektyvus paaiskinimas? ar tik siaip kazkur perskaitei ir galvojai panaudosi nemastydamas ir niekam neuzklius? :) -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tu gal nejuokink kaltini ir viskas zmogau daugiau nieko nemoki tik kritikuoti. Kokia dar argumentuota kritika maciau kaip kritikavai dzonio komanda tu bent juos zn pazisti pamatei 1 klaida ir jau reki kad dzonis netikes prezidemnas nes kazkas manta pervadino i tada. Dzonis aiskiai paaiskino kad renkasikas gerai dirba o kas blogai poto pasiliks labiausiai motyvuotus o tu loji ant zmogaus net neleides pabandyti vaikas esi tu atsiprasant kad ir kokiu 30 metu -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tik sakau kad turetume baigti kritikuot ir leist pabandyti zmogui kuris turi motivacijos kazka padaryti esi geresnis tai eik plir pats daryk bet ne tu loji koks dzonis prastas kad nemoka rinktis komandas , tai tu patark duok patarima kaip geriau jam tai atsirinkti o ne kaltink kad kazkas is manto varda pakeite i tada ir todel dzonis netinkamas :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
koks arsus dzonio advokatas,neadekvatus reiktu pazymet.nesiorentuoja nei ka pats sneka,nei ka kiti sneka ir paskui jis bando diskusija mat rasti.uzduociau dar klausimu,bet panasu kad tu nesuinteresuotas bent pabandyti kazka suvokti ir suprasti,savo tyrada varai kaip uzsukta plokstele. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
bešališkas, be išankstinio nusistatymo; objektyvus wa prasau paaiskinau kur as si zodi parasiau netinkamai esi aiskiai nusistates pries dzoni :D -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Matau nepatinka kai kazkas turi savo nuomone aisku gi visalaik konferencijoj siltoj kedej sedejai nieks taves nepaliete o dabar kaip cia kazkok mazas vabzdys islindo ir bando pries tave priesintis tu gi visazinis proto bokstas auksciau uz visus viska ismanai zinai kaip prezidentu but bet pat nekandidatuoji -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Ir beje cia tu arsus islindai ir kaltini is karto :DDDD tai kur cia ne arsumas -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Jau bandė. Dabar jam ir yra sakoma kritika. Kai pirmą kartą buvo paskelbtas referendumas dėl federacijos, aš už jį prabalsavau teigiamai (šįkart jau NE). Jei tau reik makaronų kabintojo, kaip trečiakart į Seimą einančio parlamentaro žadančio šįkart jau kovoti su korupcija... Tai tavo pasirinkimas. Tik bent jau nepulk nesigilinęs kažko gėdinti. Mes sakom, nes matėm. Negausim patinkančių atsakymų, mesim dar kartą lauk. Kai bus rinkimai ne iš to kas pirmesnis tas gudresnis, tada ir galėsim apie prisistatymus kalbėti. -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Arnul, tai kokie yra tavo argumentai prieš? Jau atrašiau sąrašiuką žmonių, kurie buvo "atrasti", kas dar konkrečiai nepatiko? Ar tik tai, kad daugiausiai noro turiu? -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
TELEMUNDOS PRESENTA -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Mokytojas į vienà postà atsako 2 arba 3 postais. Čia tipo daugiau postú, tai gudresnis atrodo? Ar kur čia logika? Ar vis tik IT vadovo sūnaus verbaliniai įgūdžiai prastai išlavinti? Blogai vien prie klaviatūros sėdėti... -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
O iš postú lygio matosi, kad ir su gramatika bei kalbos kultūra problemytės irgi. Toliau profkės lygio netempsi... -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Nors profkės nėr blogai, turėsi profesijà. Galėsi pas tėvà adminu dyrpt. P.s matai kiti irgi gali vienà postà į 3 išskaidyti :) -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Press message hidden by federation volunteer or administrator -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Press message hidden by federation volunteer or administrator -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Kokie prieš? Jokios strategijos. Bet kas gavo postus, atsakomybės niekas nenešė. Neteko girdėti apie jokius "bendruomenės standartus" kai sutariama kaip bus atliekami moderavimai, vardų taisymai ir t.t. Viską visa gauja darė pagal savo nuotaiką.

Nepriėmimai į postus vaikiški, pvz gedunex išvadinai taisykles pažeidinėjančiu ir nieko nenusimanančiu, kai priiminėjai nė kojų žaidime neapšilusių bet "aktyvių" kandidatūras. Net gi baustus už nusižengimus bei nesugebančius nė sakinio rišliai parašyti. Bet maždaug "inicialų taisymui tiks". Čia ne tai ko reikia ir ne tai kam galima patikėti daugiau svarbesnių įrankių lemsiančių visos bendruomenės gyvenimą.
-- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Nu rimtai profkė... 14 metú žmogus negali aukštojo turėti!!!'Aaaa!!!! Beja tu pagalvojai, kad tiek 3 postai čia dėl to kad mintis vėliau ateisavo? :))) -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
O kas geriau? -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Press message hidden by federation volunteer or administrator -- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Arnul, tu apsinešęs ar paraleliniam pasauly gyveni?

"Neteko girdėti apie jokius "bendruomenės standartus" kai sutariama kaip bus atliekami moderavimai, vardų taisymai ir t.t. Viską visa gauja darė pagal savo nuotaiką."

Nu tu, jopšikmat pavarai. Aišku, kad neteko girdėti nes nebuvai savanoriu :D Man asmeniškai neteko girdėti, kad NASA kokius nors instruktažus kosmonautams darytų prieš skrydžius, bet turbūt nereiškia, kad tokių nebuvo.

Gedunexo nepatvirtino ramunė pasaulinėj federacijoj, o ne aš, LT federacijoj jis pradžioj vienintelis dvejose srityse buvo, nors beveik iekvienas turėjo po vieną sritį, ir už ją buvo atsakingas.

Toliau, apie baustus nesugebu nieko parašyti. Baustas NoExit nebuvo priimtas, nežinau, apie ką daugiau šneki.

Tokia superinė ad hominem kritika, visiškai nesigaudant kas vyksta. Jei apsinešęs, tai pranešk, ką rūkei, nes baisiai gerai veikia.
-- 59 S 17 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Suggestion was accepted -- 59 S 25 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Reikia pratęstuot, ar galima išstoti :D -- 59 S 25 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Man tik nesuprantama kodėl nėra skelbiami jokie balsavimo rezultatai? Kodėl jie nėri rodomi taip kaip renkant rinktinės trenerį? Nepasakoma kiek turi prabalsuot procentų šalies vartotojų, kad būtų priimtas ar atmestas pasiūlymas? Lietuvoje yra 1000 vartotjų, tai ar užtektų prabalsuot 2 už, 1 prieš, 997 susilaikę, kad įkurt federaciją? -- 59 S 25 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Nesamoniu kampelis. Belekas vel gali teikti pasiulyma, kad isstoti. Tai kiek dar laiko taip zaisim Dariau? -- 59 S 25 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Dary, Darius po Mirzos balsavimo ir mano kelių prašymų padarė matomus galutinius rezultatus. Paspausk ant pasiūlymo ir matysis, kiek žmonių balsavo. -- 59 S 25 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Mhm. Nors tiek. -- 59 S 25 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0