Conferenze stampa

-- 65 Stag. 63 g.
Tai at.pradėti iš naujo su nauja komanda? Kokie patarimai? Domiuosi konkrečiai dėl vardinio žaidėjo, ar verta jam duot visą sezoną draskytis, kad būtų ateityje geresnis?
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+1
aš tik siūlyčiau neinvestuoti į skautus, o geriau sutaupyti reikiamą sumą jaunimo komandos įkūrimui. Ir tik tuomet investuoti į skautus, nes pavyzdžiui, paklius ištraukti 18metų 7 pot žaidėją 7 lygoje ir jam turėsi mokėti tiek, kiek mokėtum pusei komandos, turėsi duot žaist, kad tobulėtų, o realiai temps komandą žemyn. -- 65 Stag. 63 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+2
O aš siūlau nekurti jaunimo komandos, kol neturėsi daugiau nei 5 savų talentų -- 65 Stag. 63 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Mokykloj laikyt -- 65 Stag. 63 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+3
Na siūlyčiau dėl 7pot žaidėjų nešvaistyt tiek pinigų ir laikyt mokykloj arba ieškot komandų 7wl -- 65 Stag. 63 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Mokykloje jis prabūtų dar 1ą sezoną. T.y. įgautų dar kokius 25vk, būtų 115vk. Tuomet, kadangi jo vidutinės rinkos vertė 5000, tai jį samdyti, kai baigs mokyklą kainuotų mažiausiai 5500.
Tad, kokį idiotą reikėtų apgauti, kad į 7 lygą imtų 115vk žaidėją, kuriam reikėtų mokėti 3800 ir dar kuriam aiškinčiau, kiek laiko maniškis turi žaisti? Ir be to, dar turėčiau skirti 1700 iš savo kišenės kas savaitę.
Su visa pagarba, bet dabar, turėdamas jaunimo komandą, jį pasamdęs 1 sezonui, perpirkau pigiau nei vidutinė kaina (manau, kad vis tiek labai brangus kontraktas 3800 (už tiek galima lengvai 2 žaidėjus 140vk įgyti), bet jau kur kas mažesnis, nei būtų sudarytas neleidžiant į rinką) ir viso labo jam mokėsiu 383 į savaitę, vietoje 1700.
Tad su visa pagarba, arba galvojate tendencingai, arba labai atitrūkę nuo paprastų žaidimo bėdžių problemų. :)
-- 65 Stag. 63 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+1
Truputį suvėliau. Mėginsiu atvelti:
Dromantas galėtų mokykloje būti dar 1 sezoną.
Tuomet jį samdyčiau geriausiu atveju 2sez už 5500.
Man kainuotų 1700, nuomotojui 3800, jo vk 115.
Niekam neapsimokėtų tokio skolintis, net jei žadėčiau skolinti 2 ar 3 sezonus, turėčiau bėdą.

O dabar. Jį pasamdžiau 1 sezonui. Pratęsiau kontraktą už 3800. Duodu žaisti savo jaunimo komandoje, moku jam 380 į savaitę. Visiškai apsimoka.
-- 65 Stag. 63 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Realiai, tai yra šio žaidimo bėda, bet ir nelabai yra kaip ją išspręsti. Iki 4WL tikrai neapsimoka nei investuoti į skautus, nei kurtis jaunimo komandos. Geriausia komandas komplektuoti vienam sezonui. Nes realiai 5WL jūs sunkiai galite užauginti 3 ar aukštesnės lygos žaidėją. Nesakau, kad neįmanoma, bet tikrai tai bus vienetai, arba jūs jiems smarkiai permokėsite iki kol jie bus tinkamo lygio. O žemesnės lygos yra labiausiai tinkamos bent minimaliam pinigų kaupimui.
Bet čia ir yra problema - be skautinimo, mainų, jaunimo komandos, skolinimo, žaidimas yra nuobodus ir nelabai jame yra kasdien ką veikti.
-- 65 Stag. 63 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
1. Tu jį gali laikyt KM du sezonus.
2. 135-140vk žaidėją paskolinti tikrai nėra sunku.
3. Jei turi 9-10pot jauną žaidėją, jei labai norėsi, visad rasi 7 lygos klubą, kuriam jį paskolinsi, aš savo Plynių pvz skolinau nuo 16, Dailydą nuo 18, Mekišių, jei neklystu, taip pat. Ir nematau tame jokios problemos, jei tik esi aktyvus.

Pats jaunymkę įkūriau tik kai papuoliau į 1WL ir tai buvo tikrai neblogas sprendimas.
-- 65 Stag. 63 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Na čia kiekvienas su savo taktikom žaidžia. Aš tai pavyzdžiui pradėjau žaisti iškart iš rinkos prisirinkau padorių jaunuolių, kurie kartu su komanda augo ir tobulėjo ir padėjo kilti per lygas (pradedant buvo bent 7 pot jaunas žaidėjas iki 22 metų sakykim tą laikau padoriu) prie tų jaunuolių keletą veteranų prijungiau ir kilau per lygas po truputį, dar ir pinigo pakaupdamas. Jaunimo komandą susikūriau berods 3wl į skautus praktiškai nekišau pinigo, ką išskautinau laikiau mokykloje arba išmainydavau į stipresnį veteraną, arba ieškodavau iš kur sukrapštyti pinigo algoms, šiaip laiko jaunimui iki 4wl tikrai galima ir savo komandoje drąsiai atrasti ir paskolinti tikrai pavyksta susirasti, tiesiog reikia ir pačiam pasistengti paieškoti, o ne tik konferenciją parašyti ir laukti :) Kas dėl vardino, tai taip, negailėk laiko ir protingai treniruok, vidinius pot išsiaiškink, aplink šitą žaidėją 15 sezonų turi sulipdyti savo komandą taip, kad sugebėtum bent iki 3wl iškopti,tad protingai elkis su juo :) Iš 6-7wl pakilti nėra taip sunku, tad daugiau į treniruotes susitelk ir taktikose neprigrybauk, kad maximaliai treniruotųsi be jokio nuovargio. Beje ir trenerį geresnį reiks pasiimti, va čia šių dienų problema išlenda, gali būti, kad papigiaja nepavyks :) -- 65 Stag. 63 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Nu mes kaip tik smarkiai išdiskutavom trenerių klausimą - realiai 6-7 WL laimėsi be trenerio, komandoje treniruoji tik vardinį. Tai treneris visiškai antrarūšis dalykas į kurį tikrai neverta investuot kol esi žemesnėse lygose - nusiperki su 4-5 treniravimu iki 1k ir tikrai užteks. -- 66 Stag. 1 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Na jei su mano strategija, kad augintis jaunimą nuo pradžių, treneris kaip ir reikalingas tada :) -- 66 Stag. 1 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Bet tai ką reiškia augintis? 6 potencialo žaidėjo lubos yra 4WL, 7 dar iki 3WL pritrauksi. O kiek tu būdamas 6-7WL ir norėdamas kilt kuo greičiau jų gali turėti komandoje? Ypač jei aukoji rezultatus dar ir dėl vardinio? -- 66 Stag. 1 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Evinelis manau turi omeny treniruočių trenerį, kad jaunimas tobulėtų greičiau. Taktikų trenerio nereikia 6-7wl -- 66 Stag. 1 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
užauginau vieną 6 pot. lošia jau daug sezonų 2wl. o daugiau nemažai 7pot. žaidėjų žais pagrindinėj komandoj. tai svarbiausia yra tinkamai treniruot ;) -- 66 Stag. 1 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Nu tik nereikia, iš 6-7 wl pakilti vieni juokai, todėl ir sakau, kad pasiimi jaunimą ir auginiesi rimtoms kovoms, per 2 sezonus jau turėsi komandos pagrindą ateičiai. Aš kalbu apie treniruočių trenerį, o ne apie strategą ;) Aš nežinau, gal db ši strategija ir nebeveiks, nes kai pradėjau jaunimo komandų dar nebuvo, bet kai aš pasiėmiau tokius žaidėjus kurie su manimi žaidė ir lipo per lygas kartu, buvo kurkas lengviau nei kiekvieno sezono pabaigoje gaudyti katę maiše arba gerą žaidėją apribotuose. Pats užsiaugini tai ko reikia ir kaip reikia. Nereikia imti ten 9-10 pot žaidėjų, kurių algos neįkandamos, pasiimk pradžiai 2-3 jaunus, kurie prie vardinio jau ir bus pagrindas ateičiai (5-4 wl bent jau), kelis veteranus pridedi, kad lengviau lipti per lygas būtų ir viskas. Čia mano tokia strategija buvo, nieko neskatinu taip daryti, tiesiog papasakojau kaip dariau ir man atrodo teisingai dariau. Svarbiausia skaičiuotis finansus ir viskas bus gerai :) -- 66 Stag. 1 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Aš tai manau, kad neapsimoka jaunų pirkt iki 4WL, nes jie nespėja augt taip greitai, kaip komanda kyla, o kai pasieki 4WL, jų ir kontraktus reik pratęst, tai visa investicija galų gale pasibaigia jų išaugusiais kontraktais arba paleidimu į rinką. -- 66 Stag. 1 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Nespėja augt? Tobulėjimo šuoliai tam yra.
Aš, kai žaidžiau nuo pradžių, tai jaunų žaidėjų nepirkau, o turėjau 2 skautinius su 7-8 pot man atrodo, plius vardinis, kartais pasiskolindavau vieną ir kas likdavo papigiai senukų iš rinkos pasiimdavau. Pakilau iki 4wl be problemų su nemažai santaupų.
-- 66 Stag. 1 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Jei žaidėjas papuola su gerais vidiniais, tai ir su 4pot gali išaugti į visai gerą žaidėją. Va, mano japonas Kasai puikiausias to pavyzdys :D 2wl nežaidė prasčiau nei 50vk daugiau turintys. :D -- 66 Stag. 1 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0