Conferenze stampa

Icon Scambio/Prestito giocatori
-- 73 Stag. 12 g.
Skolinami:

https://www.basketpulse.com/lt/Player/1978736/description - sustiprins bet kurią 2-3WL komandą
https://www.basketpulse.com/lt/Player/1995309/description - puikus papildymas 5WL komandai, gali žaisti per dvi pozicijas.
https://www.basketpulse.com/lt/Player/1949223/description - puikus papildymas 4WL komandai, tikrai neprapuls ir 3WL. Galima tartis keliems sezonams.
https://www.basketpulse.com/lt/Player/1997670/description - puikus papildymas 4WL komandai, tikrai neprapuls ir 3WL. Galima tartis keliems sezonams.
https://www.basketpulse.com/lt/Player/2057201/description - 5WL lygio įžaidėjas, greitai tobulėjantis. Galima tartis keliems sezonams.
https://www.basketpulse.com/lt/Player/1999018/description - puikus papildymas 5WL komandai, gali žaisti per dvi pozicijas.
https://www.basketpulse.com/lt/Player/2014781/description - puikus papildymas 6-7WL komandai, gali žaisti per dvi pozicijas.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Vis dar galiu paskolinti žaidėjus. -- 73 Stag. 16 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Aš, kaip žemesnių lygų atstovas, galiu tik pasidžiaugti, kad nebegalima skolintis daugiau kaip vieno žaidėjo. Pagaliau gal žaidėjai bus ištraukti iš 1-2 WL lygų komandų sudėčių, iš jaunimo komandų. Man širdis džiaugiasi, kad tu turi tiek nereikalingų žaidėjų tau, kuriems ir pats moki algas.
NEgera sistema buvo, kad turtinga komanda prisiperka daug žaidėjų ir juos sau auginasi. Net tas payts realus Madrido real Ar Žalgiris neturi tiek jaunimo, kurį skolina ir mėto po visus klubus. Suprasčiau, kad turiu 2-3 žaidėjus, kurie turi potencialo prasimušti į tavo sudėtį, bet kai turi tiek gerų žaidėjų, kurie pilnai pajėgūs žaisti 4-5 lygos komandose, norisi tik palinkėti jų niekam nepaskolinti, pūdyk juos pas save, neio pats pavalgysi, nei kitam duosi.
Iš esmės, tu turėtum nupirkti 27-29 metų žaidėją sau, kai jis kaerjeros pike, o ne mėtyti po 4 lygą, mokėti algas kitų sąskaita ir visą žaidėjo karjerą jį valdyti. taip galima būtų su 2-3 žaidėjais, bet ne su tokiu kiekiu.
Tikiuopsi, kad žemesnių lygų atstovaiu supranta, kad geriau yra vienam sezonui pasisamdyti senį, negu skolintis jaunuolį, kuris bus klaidų maišas.
-- 73 Stag. 16 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+1
Pagaliau godiem valdininkam atejo galas! -- 73 Stag. 16 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
1. Vienas žaidėjas pasiskolinimui reiškia daugiau žaidėjų liks jaunimo komandose, kas įtakos jaunimo lygų stiprėjimą bei mažins tikrai gerai treniruotų talentų skaičių į žemesnes WL4-6 lygas.

2. Benislovas labai daug investavęs į skautus, mainęs savo talentus į geresnius kitų komandų talentus. Pas jį didelis talentų kiekis ne dėl to, jog rinkoje švaistosi pinigais.

3. Skolinimasis yra labai naudingas dalykas, jeigu sugebama susitarti 1-2 ar net 3 sezonams dėl skolinimosi į priekį.

4. Galime pažiūrėti į geriausią Lietuvos komandą, kurioje iš rinkos yra tik vienas žaidėjas, o visi likę - savų skautų atvesti žaidėjai :)

P.S. Dėl skolinimosi galima ginčytis, bet labai dažnai pasiskolintas žaidėjas bus žymiai pigesnis negu toks pat iš rinkos, o kad ten nebūtų katė maiše - galima pasiteirauti įgūdžiu ir matyti ar verta skolintis :) O vat ką senis rinkoje turės, tai be analizės ar buvusių komandos informacijos nežinosi kas per ... ten :)
-- 73 Stag. 16 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+4
Paskutinė diena pasistiprinti prieš lemiamas kovas. -- 73 Stag. 18 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+0
Turiu aš ir savo nuomone šituo klausimu. Su greendiesel visiškai nesutinku. Jam jaunimo komandoje žaidėją laikyti yra pigiau negu skolinti. Skolinimas savininikui kainuoja 30% algos, nesvarbu jam 18 ar 25 metai, o jaunimo komandoje 25metų žaidėjui reikia sumokėti tik 24% algos, kas reiškia, kad kuo jaunesnis tau pigiau laikyti jaunimo komandoje. -- 73 Stag. 18 g.
-- (Traduzione) (Traduzione EN)
+2