Trade information

Accepted

Information
Start of negotiation 2017-11-23- 17:26
End of negotiation 2017-11-23- 17:40
Restrictions' level 10
Munyaradzi Nobbs
Salary: 2345 Eu
Contract: 5 S Age: 21 y.
RT: 114 Height: 184 cm.
Potential: 8
flag Ethan Damphousse
Salary: 2829 Eu
Contract: 2 S Age: 17 y.
RT: 90 Height: 183 cm.
Potential: 9
Icon Trade/Lending players: Pliusinė & Zaibas
-- 61 S 28 d.
Cia tipo saziningi mainai ?
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Show hidden replies: 51
visi mainai saziningi jei zmones sutiko.......bauda uz mainus is tuopacio akauto. mainai PVZ net kritikot sramata viskas ok -- 61 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Apie mainus, taisykles bei nuobaudas galima kalbėti ir diskutuoti be galo.

Nubausti žaidimo dalyviai dažnai bando iškasti "panašių" mainų ir kalbėti apie dvigubus standartus. Bet pamiršta kad tie mainai vyksta tarp nesusijusių ir žaidimą normaliai žaidžiančių komandų. Visas "panašumas" dingsta.

Šiek tiek stebina ir tie, kurie sako jog standartinis kitų menedžerių modelis tokių problemų neturi (pirk-parduok). Ten lygiai taip pat klubai yra baninami ir lygiai taip pat klubai bando sukčiauti (pvz permokėdami už savo "draugo" žaidėją..)

Dalis teigia jog reikėtų viską palikti automatiniams apribojimams. Šitas kelias administracijai būtų pats lengviausias. Bet tokiu būdu mainai būtų labai stipriai apriboti. Praktiškai liktų tik galimybė apsikeisti vienu panašaus amžiaus, potencialio, VK žaidėju. Bent kiek laisvesni apribojimai leistų žaidimo dalyviams sukčiauti.

Pats sukčiavimas gal ir neatrodo didelė bėda. Kol nepastebite kad nepakilote į aukštesnę lygą nes jūsų konkurentas turi keletą "draugiškų" komandų...

Aš manau kad modelis kurį planuojame taikyti turėtų būti teisingiausias. Bus automatinių apribojimų ir žaidimo savanorių mixas. Daugiau apie šiuos planus galima rasti forume:
http://www.bballzone.net/forum/the-idea-of-new-trades-system-t13239.html
-- 61 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Tai dabar supratau taip .Mainai gali butu i vienus vartus, svarbu aktyvus abu zaidejai. Sie mainai akivaizdziai i vienus vartus, TACIAU abu zaidejai aktyvus ir mainai tinkami. Aciu uz demesi.. -- 61 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0