Press conference

-- 88 S 26 d.
Ar šiame menedžeryje nėra planų sukurti tokio punkto, kaip Žaidėjų pardavimo skiltis ? Kad klubas galėtu parduoti žaidėja kitam klubui, o ne tik pirkti iš laisvųjų agentų rinkos...
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Tai buvau jau uzvedes tema. -- 88 S 26 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Jeigu gerai atsimenu, tai didziausia baime, kad bus sukciavimu -- 88 S 26 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+6
Visur būdavo sukčiavimu, mainuose irgi būdavo sukčiavimų, bet įvedė sistemą ir atrodo veikia puikiai.
Kas dėl rinkos iškraipymo ir draftų. Tai manau čia jau galima daug diskutuoti. Visų pirmą būtų daug įdomesnis ir realestiškesnis menedžeris, kai tu galėtum tiesiog iš kito klubo nupirkti žaidėja, kurio kainą būtų plius minus nustatyta rinkos kainomis, kad tiesiog nebūtų sukčiavimų ir pardavimų už nelogiškas sumas, turėtu būti intervalas tarkim pagal jo vertę tarp 7000-10000eur, čia kaip pvz. tai toje sumoje ir deriesi su klubu kuris parduoda žaidėja.
Nes yra daug situacijų, kai tu tiesiog gali ir nori tą žaidėją parduoti, jis tau nėra reikalingas komandoje, o ir uždirbtum finansų parduodamas žaidėją, toks realistiškas dalykas. Dabar pvz. man nereikalingas tas žaidėjas tai arba jį į suolo galą pasodini, arba bandai iškeisti, arba tiesiog galėtum tu jį parduoti iš klubo į klubą. Galima nustatyti transferius pvz. laikotarpį sezono, tarp tokios ir tokios savaitės pardavimų langas ir viskas. Nu yra daug variantų kur galima padaryti šią sistema teisingai veikiančią.
Manau, kad šią temą reikėtu prikelti, nes šis punktas šį menedžerį padarytų kur kas dar įdomesnį nei yra dabar.
-- 88 S 26 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
Tyngi jie užsiimt, geriau maikes stumdyt. -- 88 S 26 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Esu seniai šiame mesendžeryje, nėra jis prastas, bet reiktu tokių patobulinimų tai būtinai, nes ir vartotojas/žaidėjas galės daugiau ir įdomiau čia pabūvoti.. Dabar realiai jeigu viskas nustatyta, taktikos, žaidėjai supirkti, tai prisijungi pažiūri kaip sužaidė ir viskas, daugiau nėra čia ką veikt, rinkoje nieko negali daryti viskas suspausta apspausta. Žodžiu turi jie įdėti pastangų kad pačiam vartotojui būtų įdomiau šį mesendžerį žaisti !

O ne maikes stumdyt...
-- 88 S 26 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
Tai vat laikomes čia iš sentimentų, bet patobulint nevaikiškai būtų galima, kad jaustumeis tikru menedžeriu, o ne tik ateit į konfas sudo parasynet. -- 88 S 26 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Gerbiamieji prie ko čia "rinkos iškraipymas ir draft"? Praktiškai vienintelė priežastis yra sukčiavimas..
Kai patikėsime jog turime tam sprendimą galima būtų pasvarstyti apie tokį atnaujinimą.

O Šabas už melagienų skleidimą kuriam laikui pailsės nuo konferencijų...
-- 88 S 26 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Kaip minimum pora menesiuku -- 88 S 26 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Kaip diena taip naujiena :D -- 88 S 26 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Manau dėl sukčiavimu yra daug variantų kaip galima tai kontroliuoti. Transferiu langai, pardavimų intervalai, t.y. Žaidėjo rinkos vertės kaina, kaip pvz. Prduoti žaidėja tarp 5000-10000eur ir panašiai, klubas tame intervale gali parduoti žaidėja, o suma susitaria jau tarpusavyje pardavėjas ir pirkėjas. Dar galima įvesti pardavimų pirkimų kiekį per sezoną, kaip pvz. Parduoti/pirkti per sezona būtų galima 4 žaidėjus. Taigi panašią sistemą įvedus manau tikrai būtų kontroliuojamas sukčiavimas, viska gi eina padaryti. -- 88 S 26 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Na gali pabandyti aprašyti detaliai savo pasiūlymą. Jeigu surandam būdų kaip kovoti su sukčiavimu - tai tikrai galima būtų apsvarstyti kaip kitą didelį darbą. Aš įsivaizduoju greitu metu vėl darysim žaidime apklausas kad žinoti kokia kryptimi nori eiti bendruomenė -- 88 S 26 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+5
Pateiksiu pasiūlymą kaip išsivaizduoju veikiančią sistemą, žinoma ji gali būti tobulinama ar papildoma kokiu nors tai aspektu.
Visų pirmą pirmoje eilėje reikėtu nustatyti trasferių langą, t.y. tam tikrą laikotarpį kai būtų galima pirkti/parduoti žaidėjus, manau kad lango periodas turėtu būti sezono eigoje, pvz. viduryje, kai klubas mato kokia jo situacija su komandą ir mato ką galėtu pakeisti. Tad atsiradęs trasferių langui, klubai galėtu parduoti arba nupirkti norimą žaidėją iš kito klubo bendru sutarimu. Ką tai reiškia. Reiškia tai, kad klubai pradeda derybas dėl kainos, kaina nustatoma turėtu būti logiškame intervale pagal žaidėjo rinkos minimalią pageidaujama algą, tai reiškia, kad jeigu žaidėjo rinkos min. kaina yra 7000 Eur, tai pagal amžių ir potencialą atitinkamai žinoma, būtų įvestas intervalas pirkimo pardavimo sumos, tai šio žaidėjo svyravimas turėtu būti min 7000Eur max 9800Eur. Kodėl 9800Eur, todėl kad manau pardavimo kainą nustatyti procentais, šiuo atvėju uždedamas 40% uždarbis nuo šio žaidėjo rinkos kainos. Tarkim, jeigu klubas norės šio žaidėjo atsikratyti, jis parduoti jį norės greičiau ir pigiau, tad jį galės parduoti už rinkos kainą t.y. 7000Eur. Bet jeigu tarkim pirkėjas norės tą žaidėja nupirkti, tai jis galės pasiūlyti maximalią kainą klubui užkeldamas iki 40% (ŠIS SKAIČIUS TIK KAIP PVZ.) ir taip pateikdamas pasiūlymą pardaviėjui. Bet kokiu atvėju, sandoris turėtu būti tikrinamas taip kaip ir mainų sistemoje, būtų užtvirtinamas. Na ir kai abi puses patenkintos patvirtina sandori ir žaidėjas pereina į kitą klubą, o pastarasis gauną pinigus už parduotą žaidėją. Taip būtų įvestos pirkimo/pardavimo lubos, kad neišeitu iš krašto, kad nebūtų parduodami prasti žaidėjai už kosmines kainas arba atvirkščiai. Taip pat, galima įvesti ir lygų lygius, kaip pvz iš 6 lygos klubas negalėtu pirkti žaidėjo kuris žaidžia tarkim 3 lygoje. Žinoma tą mintį ir sistemą galima tobulint ir pildyt įvairiai. Ši naujovė, manau daug kas pritartu, kad pagyvintu šį menedžerį 100%.
-- 88 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Aš manau, kad žaidėjo PIRKIMO kaina turėtų būti N kartų didesnė už žaidėjo dabartinę algą (žaidėjų, kurių alga yra mažesnė už minimalkę negalima pirkit/parduoti). O parduodantis klubas gautų tik kompensaciją už šio sezono sumokėtas algas žaidėjui, plius kažkoks bonusas nuo likusios pardavimo sumos. Likę pinigai išeitų į orą (komisiniai agentui ir pan. fantazijos reikalas.) Kodėl aš tai siūlau? Todėl, kad nebūtų piknaudžiavimo. Žaidėjas per sezoną gali būti pirktas/parduotas tik 1 kartą.Vienas klubas gali pirkti ar parduoti, tik 1-2 žaidėjus. Aš iš esmės siūlau kuo griežtesnes taisykles ir jeigu bendruomenė elgsis adekvačiai, tai po truputį bus galima atlaisvinti pančius. Taip jau buvo daryta su mainais. -- 88 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+6
Kuo ilgiau žaidėja auginu treniruoju jam moku algas noreciau tuo daugiau uz ji gauti, o ne minimalke 20k kazkaip -- 88 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Ir isvis neturetu leisti skautintu šviežiai perekupint kazkaip. Kazkoks skaicius turetu but sužaistų varzybu net ne jaunimkei o pagrindinei sudėtyje -- 88 S 29 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tiesiog turėtų būti mokama išpirka už žaidėją. Pvz. 2 savaičių atlyginimas arba procentai pagal potencialą, jei žaidėjas 1 potencialo, tai išpirka atlyginimas + 10 proc., jeigu 2 potencialo, tai išpirka atlyginimas + 20 proc. ir t.t. 10 potencialo žaidėjo išpirka lygi atlyginimas + 100 proc atlyginimo. Pridėti procentą už amžių. Pradedant žaidėjais iki 20 metų + dar 100 proc. atlyginimo išpirka, 21-25 metų + 50 proc. atlyginimo ir 26-30 metų + 25 proc atlyginimo ir nuo 0 proc. iki 100 proc. papildomai pačio vadovo pridėta suma. Tai pirkimo formulė būtų tokia (savaitės alga) + (proc. priedas dėl potencialo) + (proc. priedas dėl amžiaus) + (papildomas procentas nustatytas pačio vadovo) = pirkimo pardavimo kaina. Pvz. menedžeris turi 20 metų 10 potencialo žaidėją, kurio kontrakto trukmė 5 metai ir savaitės alga yra 1000 eurų. Žaidėjas pirkėjui kainuotų 1000eu + 1000eu(100 proc. priedas už potencialą) + 1000 eu (100 proc. priedas dėl jauno amžiaus) + 1000 eu(vadovas įvertinęs, kad žaidėjui liko dar 5 metai kontrakto nusprendė iš savo pusės pridėti dar maksimalų priedą) = 4000 eurų. Pardavėjas negauna tik pinigų už savaitės algą, nes ji atitenka apmokėti žaidėjo savaitinį atlyginimą, visi kiti priedai atitenka pardavėjui Pardavėjui apsimoka tada, nes gauna kompensaciją ir atlaisvėja algų kepurė. O kaip tai kontroliuoti? Komplektacijose būna klaidų ir reikėtų atidaryti viduryje sezono savaitės langą kuriame galėtų žaidėjai derėtis ir pardavinėti žaidėjus. Vienintelis derybų klausimas būtų tai tik dėl procento kurį nustato pats pardavėjas, kiti procentai automatiškai. Sezono metu leisti tik po vieną sandorį. Vieną kartą per sezoną komanda galėtų nupirkti žaidėją ir vieną kartą parduoti. Tik klausimas kaip tai iškraipys laisvų agentų rinką, matau tik tą atvejį, kad pirkėjas pas pardavėją pamatys žaidėją su labai patraukliu ir ilgalaikiu kontraktu (žemesniu nei rinkos vertė ir žemesniu nei pageidaujama minimali alga), kitu atveju tikrai nėra prasmės pirkti žaidėjo ne laisvų agentų rinkoje. Nemanau, kad reikėtų nustatyti apribojimą tarp lygų perkant ir parduodant žaidėjus. Ir šitoks automatinis procentavimas manau yra pakankama apsauga nuo sukčiavimo. Vienintelė vieta kur yra palikta interpretacijoje, tai tik 4 dalyje kur pardavėjas pats nustato papildoma savo procentą, kuris gali būti ir 0 ir 100 proc.čia jau būtų derybų klausimas, bet ir milžiniškos įtakos nedarantis. -- 88 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
O jeigu zaidejo potencialas 3 po kokiu 2 įgūdžių suoliu, o jis dailiai uzaugintas -- 88 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Vis tiek manau, kad potencialą reikia palikti. Tam ir yra pasirinktas menedžerio dalis, kurioje jis pats savarankiškai prideda nuo 0 iki 100 proc. Spendžia pagal tai kokių privalumų turi tas žaidėjas.. Pvz. ilgas kontraktas, įvykęs potencialo šuolis ir t.t. Šitoje vietoje jau vyksta derybos ir abi pusės turi argumentuotai susitarti dėl procento ir sugebėti įrodyti kodėl verta mokėti jo siūlomą procentą arba kodėl neverta. -- 88 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Realiai aš irgi norėčiau tokio atnaujinimo, bet visdar nematau pasiūlymų, kaip sustabdyti nesąžiningus žaidėjus tuo klausimu. Nepamirškit kiek nepasitenkinimo būna vien per apeibotas rinkas, kai sukeliamos kainos, tai šiuo žaidimo elementu, tikria būtų įmanoma padėti kitiems žaidėjams paprasčiau. Vienintelis variantas turbūt, kad pirkti būtų tikrai brangu, o parduodantis gautų salyginai mažus pinigus, bet tokiu atveju turbūt ir labai maža pirkimo dalis bebus. -- 88 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Situacija.
Geras žaidėjas, parduodi draugeliui už:
1. Pigiai, kad sustiprėtų prieš lemiamas kovas.
2. Brangiai, kad ištrauktų iš bankroto tave.
darys gerai sakė, o po to RokasV pakartojo - parduodantis klubas gauna maža suma (pvz padengia algą to sezono sumokėta + mažas procentas gal), o perkantis klubas moka kelis kartus vidutinės algos. Žaidėjai su kontraktais, kurie yra pigesni ar ten 5-10% arti minimalios sumos negalėtų būti parduodami. Pridėčiau ir žaidėjus su 1sez kontraktu (išvengti rinkoje kosminių pasiūlymų, kur vėliau bandoma parduoti) bei žaidėjus, kurie nėra pražaidę ilgiau tam tikrą laiką (pvz 2 sezonus). Čia su tais, kurie pagrindinėje žaidžia. O jeigu pardavinėti jaunimo komandos ar mokyklos atstovus tai dar didesne litanija galima rašyti.
-- 88 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2