Press conference

Federation volunteer: HeyHoudini
-- 86 S 17 d.
Manager runs as candidate to become federation's president "Netikėk, ką priešai suoks
Ką šnekės tau svetimi"

Sveika tauta!

Tikslai nesikeičia - "duonos ir žaidimų".

Kaip ir kiekvieną kadencija - federacijos parama Lietuvos rinktinių treneriams.

Naujovė - Neįvykus praeitame sezone BBT turnyrui, buvo susėsta prie stalo su šio turnyro organizatoriais. Federacija išreiškė susirūpinimą, kad tai skaudi netektis Lietuvos baudžiauninkų bendruomenei. Prieita išvada, kad rungtynių įvykdymo išlaidos yra didelės, tad reikia jas sumažinti.
Pasiektas susitarimas su turnyro organizatoriais - Lietuvos Krepšinio Federacija padengs rungtynių išlaidas!
-- (Translate) (Translate EN)
+3
oho, rimta -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Vien dėl grįžtančio BBT #voteHoudis #diktatoriuslieka -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Wow Houdis graziai cia suzaide bus idomi CO reakcija. Kapitonui BBT yra svarbiausias turnyras, bet dabar tektu zaisti is purvinu diktatoriaus kreditu -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+7
Nu ko jau ko, bet gudrumo neatimsi iš šio diktatoriaus. Frazytėm jau mėtėsi aną savaitę apie vilkus ir meškas. O kas dabar duonos ir žaidimai, kokios duonos kokie žaidimai, kur buvai anksčiau, visiškas bardakas išvis aplink. O geriausiai paėmė dabar per baudžiauninkų psichologiją ir kišenės tėškė kozirį. Koktu netgi. Kiekvienoje normalioje demokratijoje 2 kadencijos ir eini pasiilsėti, kad ir koks geras esi, kaip Matijošaitis, o jis bent geras ir veiklus ir eina su daugumos nuomonę. O ponas houdis, atstovauja vienai kažkokiai grupelei labiau, CHEBRAI. Ir nėra veiklus ir akys labai užmerktos. Houdis out, šabas in. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Tai aš niekada nebuvau prieš, kai kandidatas turėjo kažkokį tikslų planą ką daryti/įgyvendinti. Ne kartą praeityje buvo kreiptasi į mane per žinutes dėl prezidento pareigų. Atsakydavau į klausimus, bet tie patys asmenys nekandidatuodavo atėjus rinkimams.

Niekada negaila užleisti vietos žmogui, kuris nori dirbti ir įgyvendinti kažką. Dabar pasigendu konkretumo "ką darysiu", o labiau "išrinksit, tada pažiūrėsiu".

Buvo rašyta, jog variklis vėluos sezoninėje naujienoje. Darbai buvo sustoję dėl iškilusių problemų, kurių žmogus kontroliuoti ne visada gali.

Spaudos konferencijos tikslas visada buvo žinutės susijusios su žaidimu (rungtynėmis/rinka/mainai/skolinimasis), o blevyzgos paliktos forumui. Forumas jau ilgokai pakeistas discord'u bei ten galima blevyzgojimais užsiimti.
Deja, kai spaudos konferencija tapo blevyzgomis ir pradėta rimčiau savanorių žiūrėti į žinutes - jau blogai pasidarė, kaltas tik va - HeyHoudini, nes prezidentas.
Pamirštama, jog ir administracija gali slėpti žinutes, bet c'mon - geriau jau kaltinti kažką kitą, o ne į veidrodį pasižiūrėti.
-- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Press message hidden by federation volunteer or administrator -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
:D -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Press message hidden by federation volunteer or administrator -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Viskas gerai aš sutinku su Hudžiu, kad pas mane patirties mažoka ir nėra programos. Bet aš ir negaliu metytis tokiais pažadais kaip kad atgaivinsiu bbt iš federacijos lėšų. Buvo nuskabėjęs mano palyginimas su propogandistais ir panašiai, kai čia paties labai jau populistinis manevras. tai šiek tiek žeidža. O ar aiškumo siekimas yra provokacija ir juo labiau erezijų skleidimas? Kodėl pvz dabar tu diskutuoji, o kai šiaip , tai nėra laiko ir noro? Aš sutinku, kad kartais tie klausimai būna infantilūs ar gal būt tu jau 10 kartų esi juos atsakęs prieš 10sezonų, bet gal žmogus žaidžia pirmą ar antrą sezoną ir jis to nežino? Visi sutinka, kad visi čia dėl gero laiko ir federacija yra tam, kad gint Lietuvos klubų interesus. Visi sutinka, kad komunikacjos trūksta, bet tu to negirdi, ar nenori girdėt - nežinau. Padarom taip : aš sutinku atsiimt savo kandidatūrą ir palaikyt tavo poziciją jei sutariam tokį dalyką, padarom kas porą savaitinius trumpus online meetus. Prieš juos chebra gali susiųst visus rūpimus klausimus ir nuogastavimus, aš galiu pabūt opozicinis vaidmuo tu palaikai GM aš tūlą tautietį. Aš susiteminu klausimus, kad jie nebūtų padriki. Mes apie juos padiskutuojam išsakai federacijos ir GM poziciją jų atžvilgiu. Aš susisteminu atsakymus ir juos iškomunikuoju. Aišku jie gal patiks ne visiem, bet tada aš vėl pora savaičių paklausysiu tautos balsą ir tau vėl susiteminu esminius klausimus ir nuogastavimus. Ir sprendžiam ką darom toliau. Tau nereikės atsakinėt į 50 tų pačių klausimų ir galėsi dirbt ties esminiais reikalais žaidėjai bus ramūs kad gaus , bent kažkokį viešą atsakymą , o ne block žinutę ar pasiuntimą paskui rusų kovinį laivą. Tinka ? Pabandom ? Gaunasi normali pozicija- opozicija. Nepaeis , bandysim kažką galvot kitaip. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+6
O tai kam konfose yra skirta skiltis "KITA". Pagal tokią logiką, jog konferencijos yra skirtos tik žaidimui, manau paskutinė žaidimo naujiena taip pat neatitinka taisyklių, o tai manau yra visiškas absurdas, jei konfose, net negalima išsakyti nuomonės nūdienos klausimais ar tuom kas yra aktualu kiekvienam, nors ir nesusiję su žaidimu. Sutinku, kad kai kurie veikėjai per daug įsijaučia ir per daug nuvažiuoja į pievas, bet visko slėpimas ir cenzūravimas, ar tikrai tai vienintelė išeitis?

P. S. Šiuo metu tikrai nesu nusprendęs už ką balsuoti, tai gal liaudis nori debatų? :-)
-- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+9
Evineli, o tai nera taip jog veikejai uzmutinami ir yra? -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Iš oro mutina, poto pyksta kaip iskeiki. Šlykštu. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
@šabas - jeigu tik nori rinkti klausimus ir juos sisteminti bei tada pateikti. Susėsim ir pašnekėsim tada. O dėl palyginimų, tai ne aš pradėjau mėtytis jais, bet prie to pačio jų ir nemėginau slėpti.

Aš matau didesnę bėdą - spaudos konferencijos panaudojimas. evinelis klausia, kam skirta ta "KITA" skiltis - tai diskusijoms ir skirta, bet galutiniame variante kam tai naudojama? Pasipasakoti apie ketvirtadienio-šeštadienio vakarus žiūrint krepšinį ir ką geriant prie to?

@Šabas - prieš tau grįžtant į žaidimą tikrai spaudoje daugiau laisvės buvo, bet matai, kai kurie vartotojai nuėjo prie to, jog kiekvieną pirstelėjimą šeštadienio vakare rašė į spaudos konferencijas. Žmonėms atsibodo, pradėjo patys vartotojai reportinti tas žinutes ir savanoriai slėpti. Dabar tie patys ir loja.. Galvojau nuolaidžiau pažiūrėti, bet ant kupros staigiai užsilipo :) Kaip sakoma "įleisk kiaulę į bažnyčią, tai ir ant altoriaus užlips".
Tokiems reikalams ir yra discord'as, bet ne visi supranta :/
-- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
gudrioji lapė kuku, kur debatai? -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
tas pats kapitonas, kiek į PM rašęs, kiek šnekėję, visada gi padėdavau žmogeli.. Dabar va, tiesiog briedį miške medžioti nori :) -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Aš Hudi apie tai ir kalbu manęs ilgą laiką nebuvo ir daug kas pasikeitę. Bet normalių atsakymų kodėl -niekada ir nebuvo. Ir ne aš vienas toks. O sutik spaudos konfu mutinimas darosi panašus kaip ir mainų skundimas -suvedinėjamos asmeninės sąskaitos. Taip neturėtų būti. Aš sakau didesnių priekaištų federacijai dėl darbų nelabai turiu išskyrus aiškuma ir švelniai tarinat " šiek tiek " arogantišką komunikaciją . Sakai mano programoj nėra aiškumo , o pats dėl komunikacijos aiškiai irgi nepateiki atsakymo "susėsim ir šnekėsim" yra lygiai taip pat abstraktu. Nes tu nežinai kaip bus ir ko tikėtis , lygiai kaip ir aš nežinau kokie pakeitimai ar idėjos jau pradėtos inicijuoti....Nes informacijos niekas neturi..... Duonos ir žaidimų galim pažadėt kiekvienas ...čia ne variantas. Aš tikiu esi numatęs darbus , yra pradėti ir turi kažkokią info iš GM tau lengviau kalbėt konkrečiais klausimais. Man šiuo atveju rūpi vienas klausimas - skaidrumas.Man nereikia antpečių, karūnos, titulų ...ne mano čia. Tau tinka ok, bet nereikia visų likusių nuvertint. Taip taisyklės kuriamos pagal šabloną ir kartais taiyklės gaunasi pagl kraštutinius atvejus , tada kenčia visuma. Taip įvykę ir šiuo metu. Dabar po sezono pareina ataskaita iš GM apie nuveiktus darbus kas ir kaip , bet sutik, kad ta šiek tiek per retai, ypač su dabartiniais atvejais , kai diegiamas naujas variklis, vyksta karas ir tt. Kyla nenumatytų klausimų.Yka klausimų kurių federacija nesprendžia yra globalūs klausimai, bet federacija juose turi žodį. Kodėl jo nepagarsint? Dabar mes diskutuojam, nes tai aktulau ir tau. Kodėl to nera kai tai aktualu kitiem? Dabar aš galiu drąsiai rašyt ir žinau kad nebūsiu užmutintas, o jei nevyktų rinkimai tokia kalba jau būtų paslėpta, nes jei įterpi vieną kitą tarmišką žodį ar epitetą iš kart blokuojamas kaip necenzūrinis , net nepasigilinus jo reikšmės . Nu neturi taip būt . Man rodos aš prašau nedaug - garantijos dėl viešų klausimų ir federacijos darbo skaidrumo. "Susėsim ir kalbėsim" yra ne variantas... variantas yra A) taip B) ne. Susėsim ir kalbėsim yra dažnio klausimas ( kartą per savaitę - du kart per sezoną -3 kart per sezoną) čia jau derybų klausimas. Nebijok kasdien nebus, aš žmogus irgi gyvenimą turiu ne vien čia . -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
Pats kaltas kad ragai trofėjiniai :) visi ir medžioja :) -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
balsu nerodo ar as nemoku paziuret? -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
O kam juos rodyt................. kaip tose šalyse kur negaliu minėt 87% balsavo taip kaip reik -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+6
Taip taip atsakydavai, padedavai. Poto kick iš discord ir blok už tai, kad nesileidau CHEBROS gaidinamas. Stebuklingai ta discord nušvieti, bet ten dar didesnė blogybė chebra laisvai atsipūtę. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Labai jau saldžiai viskas pateikiama. Liaudis durinama. Aukščiausias lygis -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Pala kapitone, bloko tau nedavęs, o jeigu discord'e neina parašyti, tai kad nustatymas, jog turi būti bendras bent vienas serveris. (Į draugus pakviestum, galėtum ir be serverio bendro rašyti)
O kick už tai, kad ten jau pradėjai lavina keiksmų ir buvai išmestas. Atrodo suaugęs žmogus, bet kad savo kaltės visus keikdamas nematai.

Šabai, esu dalis administracijos. Dirbu ties federacijomis. Gal gali pasakyti apie kokius kalbi viešus globalius klausimus kur LKF prezidentas turėjo klausti tautos nuomonės ir tada tas balsas keliautų tarp kitų federacijų? Paskutinį kartą buvo apie mainų vertinimą ir kaip mūsų federacija norėtų mainų traktavimo.

Dėl spaudos konferencijos - nebesikartosiu. Sutinku, jog kai kurios žinutės iš savanorių pusės būna paslėptos be gilesnio dėmesio. Ne kartą esu praleidęs pro akis žinutes, o vėliau pamatęs, jog kažkuris savanoris (arba administracijos narys) ją paslėpęs būna. Čia kažkiek ir sistemos bėda, nes visos kitos federacijos funkcijos vyksta daugumos balsavimu (vardų/komandų pavadinimų/inicialų tikrinimas), o vat spaudos konferencijoje užtenka vieno asmens, kad tekstas būtų užslėptas.
-- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Houdis ban. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Houdis toks aktyvus tapo, kai rinkimai vyksta, gražu žiūrėt kaip pasakoma A, bet nepasakoma B. Aukščiausia klasė. Svajonių prezidentas? Ne. Svajonių diktatorius? Taip. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Siaip esu zaides kitu vardu, dzonis man buvo geriausias. Antroje vietoje, net nzn gal houdis, o gal swecias. Houdis daug zino, bet mazai sako. Patarimu nulis. Pamenu dzoni, tai patardavo viska. swechias irgi bendraudavo. Aij dar buvo ronas. Apie ta geriau patyleti, nes corona nuo rono. :) -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
Hudi ne taip perskaitei. niekur nesakiau kad federacija turėjo klaust tautos nuomonės cituoju" Yra klausimų kurių federacija nesprendžia, yra globalūs klausimai, bet federacija juose turi žodį. Kodėl jo nepagarsint? " federacija nesprendžia bet turi žodį. Jei konkrečiais atvejais 1. Argentinos išsišokimas ribotų agentų rinkoj - jokio atgarsio kaip tai baigėsi...... 2 Federacijos klausimas dėl Rusijos ( dar kartą pabrėžiu kad suprantu jog federacija nesprendžia bet turi svarų balsą) nes, net Eurolygoj ir FIFA rusai nežaidžia pas mus vis dar yra. Suprantu kad sezono metu programiškai per sunku uždaryti, bet ar planuojami veiksmai po sezono ir tt. 3. variklio atnaujinimas nacionalinėse lygose prieš tai būdavo updatai, kas pakeista. dabar kuris laikas niekas nesulaukia info apie update ir visi pakeitimus stebi iš praktinės pusės. Kaip ir minėjau suprantu , tu nesprendi, bet šiuo atveju esi tautos balsas kurio nesigirdi. 4 kad ir tas pats tavo paiminėtas atvejis apie mainų traktavimą, visi matom FPC pasikeitusį požiūrį į mainų traktavimą - bet niekas nežino kokia mūsų pozicija buvo išsakyta. Niekas nesako kad tu nieko nedarai ar darai kažką blogai. Aš pats kokį 4 kartą pabrėžiu kad tu dirbi gerai. Esminis dalykas tu leidi sau nesiskaityt su kitų nuomone ir galvot kad tu niekam neprivalai šitos info paviešint . Taip nėra jei esi renkamas atstovas yra atskaitomybė - kurios visi pasigenda. Aš visada sakau kad kritikuot visi greiti daryt nenori niekas , už tai visada kritikuodamas bandau pateikt bent vieną pasiūlymą kaip tai pakeist, dariau tą kai siautė argentina darau tą ir dabar siūlydamas darbų viešinimo ir atskaitomybės planą. Kad ir tie patys rinktinių vadovų rinkimai palikti savo eigai ar negalėtų federacija to pakontroliuot? Kaip pvz vairą ima Co nors de fakto vadovauja kiprelis , visi supranta vaikis nenori kišt kreditų. Bet tas pats ir su kitom rinktinėm, kodėl federacija iš anksto negalėtų paviešint kanditatų sąrašų ar pan . Aš pvz jei žinočiau kad pageidauja eit rimtas kandidatas net nekandidatuočiau , arba būtų federacijos pranšimas federacija palaiko kiprelį bet gal kas gali susimets - mesčiausi. Pvz Sabonis dabar irgi nueidinėdama plaikė javtoką bet laimėjo Gedvilas - bet yra oficiali pozicija. Mes visi pasigendam šito . Ne esmė ten ką pasakiau aš ar Co ar dar kas nors kas yra 1 individualaus žaidėjo lygmenis klausimas. kaip minėjau yra federacijų lygmenis klausimai ir yra žaidimo lygmens klausimai. Bet žaidėjai arba kitaip tavo rinkėjai jaučiasi kad neturi jokios informacijos ir įtakos priimant sprendimus, tai kodėl tave rinkt. Trenkei į stalą bus taip.... nes aš taip pasakiau. Nu man taip netinka. Aš tik dėl to ir keliu kandidatūrą. Jei visi žinotų , kad tokie klausimai rimtai apsvarstyti ir nuspręsta daugumos būdu tai aš labai laisva ranka susitaikyčiau kad mano nuomonė nėra svarbi nes taip kaip aš galvojo dar 3 o kitaip 7. Reiškia viskas ok. Bėda ta kad niekas nežino, nes tu leidi sau taip komunikuot. Ir tai yra neprimtina.
Pvz visi žinotų kad argentina nubausta piniginėm baudom ,ir įspėda dėl diskvalifikavimo ... jau gerai ramu. Žinau kad po sezono rusų neliks ... Jau ramu. Arba kiti sakys jie nekalti kad ten gyvena, tada yra klausimas , krepšininkai irgi nekalti bet jiem žaist neleidžia ar Darius myli rusų pinigus labiau nei FIFA ? Bet tada visi žino kad čia ne tavo pozicija o GM ar daugumos ir tt. tada kiekvienas gali priimt savo individualų sprendimą, nemainyt su jais žaidėjų. Nesamdyt ruso iš principo ir tt.
Ps. Vis dar laukiu tavo atsakymo taip ar ne dėl komunikavimo
-- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
oho ilgokas tapetas gavosi .... -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Toks prezidentas koks Ronas galėčiau but ir aš. Tik aš zn save, prisivoges kredu isdalinciau baudžiavai. Ar kas gerų ciuvaku lietuvių paskautintu, reikia kazokų, bet reikia ir lietuvius skautint. Aš kaip jaunimo rinktinių treneris galiu tai patvirtinti su kipriosium spaudėm maximumus iš to ką turėjom vargano -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Nesakysiu - pritariu tau Hudis daug žino, bet nesako. Jis ir daug daro bet nesak čia ir bėda. patarimų dalint jis neprivalo, tam yra mokytojai . Bet už nuveiktus darbus ar daromus - pasisakyt privalo -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Co tai gal tu irgi pasakyk ir B jog tavo dauguma zinuciu mutinamos kai pradedi peliukais apserineti? Arba kai mainus prastumineji ne tam skirtose vietose? -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
nu bet tu viali tai kritai akyse, pats kurstai, apie visokius sou, cj kiekviena penktadieni skatini rasyti kazka, o dabar cia bandai subine laizyti kitam, nu zema. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+4
Nechatinam mes su co, tik neseniai buvau atblokuotas. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
O tai jau nebe draugs? Blemba greit draugus pameti į frontą neičiau ... -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+4
Kodel ne draugs? Draugs -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Vialis kaip kamynas iš prakeikti visų draugelis nors prie širdies glausk tokį gyvate -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+4
Tiesiog neturiu problemu, su niekuo sukti makliu ar diktatorius ar draugs kapitons ar koks heiteriuks. Svarbiausia rezultatas -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
žmogus tiesiog daug muilo turi , nepavydėkit :D -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+6
Svarbiausia nenusirist iki tavo lygelio, o toliau kaip nors -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Blmb, Ronai, man rodos klysti, jam puikiai sekasi ir be muilo :DDD -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
Press message hidden by federation volunteer or administrator -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tik primenu jog CO zinute mutina uz nieka -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Zinutes -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Press message hidden by federation volunteer or administrator -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
O tai ne tau vaidenasi, jog su tavim Houdis nori susidorot ir ismete is discordo uz nieka, mutina butent Houdis uz nieka, ir jog Dievas esi? Meskit i mane akmeni jei tai ne sizo pozymiai -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
.... Gerai isbrides ciuvakas xd -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Kadangi trūksta ten tau biski tai pasakysiu sižo skaityti atbulai. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Tada as tau pasakysiu jog ozys rasoma su ilgaja. Gali nedekot gyveni ir mokaisi. O siaip juk viesai press konfose prisipazino jau kas ozina viska, taip kad tavo sita provokacija irgi nieko verta. O muilo gali atsiust i pastomata prigriebsiu, bet realu kaip visad neatsakysi uz bazara. Bet negali pykt koks esi toks esi -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Nzn mes barake sakydavom sižo su i trumpąją prašmatniau skambėdavo tie menkysteles -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Prancūziškai -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Gerai, kad tu atsakai už bazara iki šios dienos 10k kreditų negavau. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Va tau i draugs... Šiaip vėl veikėjai įsijautė kaip matau. Turim pvz, tai klausimas visiems kandidatams, kaip spręstumėt šitą betvarkę? -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Kaip ir sian auklejai, jei sakai A tai pasakyk ir B. O B yra jog priemei lazybas tik po grajaus. Aciu -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tai rinkimine diskusija cia evineli, as uz Houdi, CO uz Saba, tik kad CO nelabai moka priimt kita nuomone ir nueina i asmeniskumus ir pritempineja i savo nauda -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
#firevialis #voteforšabas -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Klausyk tu pritempinetojau, pats pritempinejai mano favoritą prie ronu ir arnul už nieką dar ir swechia vargšą ikisai. Taip kad.. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Na ne uz nieka, pries pasitraukiant is zaidimo del atitinkamu priezasciu buvo pakures totolizatoriu rankiniu budu kuri nustojo toliau vest dar pries nelaime, tada zadejo izaideju gida kurio nepadare. Ties maciau dabar grizo i zaidima ir raso apie izaidejus tai gal dar gausim gida. As lyginau houdi su praitais prezidentais o ne saba. Todel lieku prie savo nuomones kam keist, tai kas veikia. O mutinimas cia isvis klounada. Fun Fact Houdis yra administracijos narys ir jam mutint butent kapitono zinuciu uz NIEKA, prezidento posto nereikia -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Houdis yra atsakingas už federacijos komanda The fact. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Ok tu teisus draugs ir nesipykim -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Popkornai jau sprogdinasi mikruskei, laukiam sou. Sezonas done. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Diktatorius gona diktator ir nieko jūs nepakeisit. Nebent patį diktatorių :D
Šabo pažadai apie skaidrumą ir komunikaciją biški populistiškai atrodo. Deja realybė tokia, kad mūsų LT bendruomenė visko reikalauja, apie viską išmano, bet kai susidaro atitinkama situacija kiekvienas useris pradeda žiūrėti iš savo daržinės. Ko pasekoje federacijos, FPC ar administracijos pozicija pasidaro dažnu atveju netinkama, nes ji apima platesnį vaizdą.
Konkretus pavyzdys: kai argiai siautėjo, aš discorde sakiau, kad visi bus komiteto nubausti, kurie atleis brangiai nupirktus žaidėjus 1-2 dieną. Nu ir prasidėjo tada manęs statymas prie sienos "sušaudymui" su kiekvieno sugalvota kuo mandresne išimtimi kas būtų jei būtų. Pasigaulėjau, jog pabandžiau nuraminti bendruomenė pasakydamas, kad komitetas dirba, tik jo apsukos negali būti tokios greitos, kad sprendimai būtų čia ir dabar. Finale visi kenkėjai nubausti, kaip ir sakiau. Info nėra, nes tas kas tą info viešina lieka kvailelio vietoj. Nes labai juk fun kabinėtis prie to kuris bando komunikuoti.
Kitas pvz. Kodėl FPC nekomentuoja mainų. Yra kelios priežastys. Pirma tai yra kolegialus 11 narių sprendimas. Mes nežinom kaip balsuoja kiti nariai. Ir dažnai būna, kad tavo asmeninė nuomė nesutampa su komiteto sprendimu. Pasiginčyjam discorde, pasipykstam, bet nedarom to konferencijose. Antra kiekvienam žolininkui neaiškinsi apie mainų sprendimą kiekvieną kartą kai jis asmeniškai mano kitaip. Nes kuo daugiau aiškini, tuo daugiau klausimų būna keliama ir tuo daugiau smulkmenų bandoma prikišti. (čia koreliuoja su situacija su argiais ir discordu). Trečia tie kurie daugiausia nepatenkinti FPC darbu dėl atšauktų mainų, patys labai daug tų mainų reportina. Tai negi tu gali diskutuoti su žmonėm, kurie konfose rėkia, kad reikia leisti mainytis, bet apsisukę puola reportinti daugumą mainų kaip netinkamus.
Apibendrinus netikiu Šabo utopiniu planu komunikuoti, nes jis mano galva sugrius labai greitai. Todėl palaikau diktatorių su išlyga, kad nemutins žodžio STARKA :D
-- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+5
Press message hidden by federation volunteer or administrator -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Mirza, aš nemanau kad viskas sukasi apie populizmą, nes "žaidimai" irgi būtų link to... Nemanau kad kažką prarastume duodami žmogui galimybę įrodyti savo vertę vienos kadencijos metu. Diktatorius visada gali sugrįžti, o blogiau nei prie romų tautybės atstovo vis tiek nebus.
Būtų matyti kaip jam sektųsi su ta komunikacija. Aš sutinku, kad jos daug kur trūksta, tik bijau, kad info kraneliai užsisuka ne tik federacijoje bet ir iš GM ar FPC pusės. Ar įmanoma ten sukurti spaudimą..? Manau vien dėl to diktatorius laimės rinkimus :))
-- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
P.S. į temą apie žodžio laisvę - o tai "off topic" komentarai neturėtų būti slepiami pagal taisykles? Nepamenu ar keitėsi kažkas šitoje vietoje. -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Na va, debatai vyksta puikiai ir be lapės. Houdinis jau atrodo ne kaip Diktatorius, o kaip Sabonis - daug daro bet nemėgsta komunikuoti. Jei Šabas bus neišrinktas, tai gali tapti viceprezidentu arba prezidento patarėju ryšiams su visuomene. Man atrodo, kad darbą daryti būti išrinktam nereikia? -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Ai PS - įdomu kiek kartų CO tiesiog įmeta žinutę: “ Spaudos konferencijos žinutė paslėpta (federacijos savanorio arba administratoriaus)” -- 86 S 22 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
O neįdomu, kodėl užmutina už nieką? -- 86 S 23 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Press message hidden by federation volunteer or administrator -- 86 S 23 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Aš tik vieno nesuprantu kodėl CO nuolat postina tokį tekstą? "Press message hidden by federation volunteer or administrator" čia kažkoks inside joke's ar kaip? :D -- 86 S 23 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
O ką tu galvoji svirpalėnas -- 86 S 23 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Mirza, dviem žinutėm aukščiau mano tas pats klausimas :) -- 86 S 23 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Federation president's term of office begins -- 86 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Sveikinimai. -- 86 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Draugels darys jau... -- 86 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Spaudos draudimas lieka, zmogaus teisiu apribojimai lieka, bet BBT grizta!!!! -- 86 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Juhu šiuuuu!!! -- 86 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
XU ( Press message hidden by federation volunteer or administrator) VAS influenceris yra co… -- 86 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
O tai balsus perskaičiuos? Kvepia sukčiavimus kaip pas Baltarusius -- 86 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Nu ką tu kalbi? Koks balsų perskaičiavimas pas kaimynus? Te viskas sąžininga kaip ir šitame žaidime. Tik pavadinimai kiti ten KGB, pas mus FPC, ten kokia nors valstybinė rinkimų komisija, pas mus... Ai, pas mus algoritmas suskaičiuoja, tai juolab nemeluoja :) -- 86 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Federation president's term of office ended -- 88 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tikro Intelygento zodziai ;DD -- 88 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0