Press conference

Candidate for National team manager: Lithuania U16
-- 65 S 8 d.
U-16 rinktinė manau yra pats didžiausias iššūkis bet kuriam treneriui. Priimant šį iššūki svarbiausia mokėti atrasti deimančiukus, kurie propaguojamose taktikose atsiskleistų visu gražumu. Pats save įsivaizduoju, kaip nepėščią taktiką, visada stengiuosi atrasti silpnasias priešininko vietas ir smogti būtent ten, kur labiausiai skauda, išnaudojant savo komandos privalumus. Analizuoju priešininkus pasitelkdamas tiek rungtynių statistikas, tiek chronologiją. Artėjančiame čempionate matau tikrai daugiau realių priešininkų, ne tik kiniečius. Italai ir prancūzai gali surinkti tikrai stiprias sudėtis, nenurašykim vis geriau atrodančių argentiniečių, ragus gali parodyti ir amerikiečiai, bei dar kelios rinktinės, tad manau patirtis ir visos bendruomenės geranoriškumas prie rinktinės vairo būtina. Bet kokiu atveju ar išrinksit ar ne skatinu visus padėti surasti tuos deimančiukus, kurie U-16 rinktinei padėtų pasidabinti auksu. Tikrai tikiu, kad tai galima padaryti sukandus dantis ir kovojant visiems kartu
-- (Translate) (Translate EN)
+6
aš už tave, tikiuosi įrodysi , kad asistientas nereikalingas , nebent mokini iš žemesnės lygos pasiimti(kas būtų daug naudingiau, nei aukšto lygio asistientas, kuris bėja gero rezultato negarantuoja). taip pat tikimės, kad nebūsi ,kai partizanas, kad kol balsavo ,tol kalbas delegavo , o išrinkus , dėjo į krūmus :))) neberūpėjo rinktine. -- 65 S 8 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Ačiū, kad nepiršti manęs Ronai! :) Sėkmės Evineli! -- 65 S 8 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Stiprus kandidatas, stipri kalba. Gal galima būtų išprašyti to paties, ką siūlo kitas kandidatas: spaudos konferenciją po rungtynių? :) -- 65 S 8 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Ronai, dėl rinktinės manau gali nepergyventi, esu pasiruošęs rimtai padirbėti, jau praeitą savaitę net prieš pateikdamas kandidatūrą nagrinėjausi kokius privalumus turi mūsų jauniai palyginus su kiniečių, argentiniečių (kurie nelabai nusileidžia mums, ir turi ką tikrai pademonstruoti), italų, amerikonų ir t.t. Radau kabliuką už kurio realiai galima kabintis, bet aišku reikia platesnių analizių ir savo jaunimą daugiau pažinti, tad po augimų jei rinkimai eis ir toliau tokia linkme, ketinu prašyti mane dominančių žaidėjų komandų savininkų bendradarbiavimo. Prašysiu daugiau informacijos apie jaunuolius, taip pat bandysiu pasigilinti į treniruočių procesą ir vidinius pot. Netgi trenerius esu jau numatęs kokius imti :) Kas dėl asistento, tai pasakysiu taip, nenoriu to paties darbo daryti du kartus. Manau asistentas turėtų būti irgi gan patyręs ar bent jau išmanyti taktines vingrybes, kuris galėtų palaikyti konstruktyvų dialogą su manimi ir išsakyti mintis apie taktinius sprendimus, bei padėtų atlikti varžovų analizę. Jei bus žalias mokinys, kuris tik klausinės ir nelabai kuom galės patarti, jis tik apsunkins darbą. Aišku realiai būtų galima ir su mokiniu dirbti, tačiau jis turėtų prisijungti nuo pirmos dienos (iškart po augimų), padėtų rinkti komandą, bendrauti su žaidėjų komandomis, tai padėtų jam greičiau įsisavinti mano planą ir taktikose būtų kurkas lengviau susigaudyti. Taip pat manau, kad toks asistentas kuo puikiausiai galėtų ir spaudos konferencijas po rungtynių surengti (atsakymas gynybosmedžiui), aš kaip treneris (tikiuosi tokiu tapti) noriu susikoncentruoti tik čempionatui :) -- 65 S 8 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
Asistentas, kuris raso konferencijas :D cia tokia pati situacija butu kaip ir zalgiry, maskoliunas tik sarui ramint paimtas :D -- 65 S 8 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tai vat jei yra norinčių į asistentus rašykit į PM, jei mane išrinks galėsim kartu bandyt nuversti kalnus :) Manau benislovas ir federacija padės su kreditais, dabar svarbiausia rasti žmogų, kuris būtų pasiryžęs paaukoti laiko ir įdėtų pastangų į šią kartą ;) -- 65 S 8 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Na sajanai, asistentas neliktų tikrai nuošalį, tai spaudos konferencijose pilnai galėtų pavaduoti mane. Manau visos taktikos butų rengiamos abiem aptarus strategiją ir išanalizavus varžovą :) Nemanau, kad toks asistentas neturėtų ką pasakyti liaudžiai. Jei kažkas man užkliūtų tai tikrai papildyčiau :D -- 65 S 8 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Jei turite išskirtinių U-16 rinktinės kandidatų, kuriems manote tikrai turėtų būti vieta tarp rinktinės žaidėjų, ir su jumis nesusiekiau aš, ar mano asistentas, rašykit į Pm. Domina žaidėjo įgūdžiai ir treniruočių planas (bei jei įmanoma vidiniai potencialai) -- 65 S 11 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Sveiki as noriu paklausti matyt ne viska zinojau kai esu treniraves uzsienio rinktines tai kandidatu sarasai budavo duoti tai kazkaip galima kviestis zaidejus ir kurie nera tuose listuose? -- 65 S 11 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Man kyla klausimas koks jums skirtumas vidiniai pot ? tipo per ta laika spesi pakelti kazka :D -- 65 S 11 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Iki čempo pabaigos tikrai, kad galima spėti, o tada ir bus svarbiausios kovos, tad svarbu ir vidiniai pot, nes jei imsiesi minusinius treniruoti, vargu ar užkelsi tokiu atveju, o su pliusiniais galima sužaist -- 65 S 11 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Galima kviesti ir ne per listą, iš žaidėjo psl -- 65 S 11 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Kitaio argentiniečiai preitą sezoną nebūtų mūsų trenerio nučiupę :-D -- 65 S 11 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
tik šiemet tos pačios kliūrkos nepasidarykit :D -- 65 S 11 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Pirma reik rinkimus laimėti :D -- 65 S 11 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0