Press conference

-- 64 S 18 d.
Sveiki, idomi jusu nuomone del rungtyniu nacionalineje lygoje. Ar jums yra motyvacijos varzytis aukstesneje lygoje ir laimeti? Klausiu, nes man stinga motyvacijos. Sis zaidimas paremtas pinigais, pinigu kiekiu, kuri lemia tarptautines lygos remejas. As nezaidziu pilna jega nacionalinej, nes kaip suprantu gali zaist nors ir 8 lygoj, finansai vistiek bus pagal tarptautine lyga. Kokia jusu nuomone, berniukai?
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Viskas labai aišku. Jei kilsti aukščiau ir ten būsi konkurencingas, tai tikrai verta kilti, nes ten užėmęs aukštesnę vietą 4 lygoj (kokią 5), gausi daugiau pinigų, negu tarkim laimėjęs 5 lygą. Ir apskritai varžovai pajėgesni, patirtis kyla greičiau. Neverta tik tais, jei pakilęs aukščiau kitą sezoną vėl krisi, nes negausi premijos ir sezonas išeis mažiau pelningesnis, jei ne minusinis. Tarkim mano sudėtis nėra pasiruošus žaisti Lietuvos pirmoje lygoje, tai net nežadu jos laimėti, nes žinau, kad veikiausiai dar kitą sezoną grįšiu atgal su nuliu kišenėje. -- 64 S 18 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Na man visiškai neidomi lt lyga, kartais pagauna azartas laimėti, prieš stipresni, bet šiaip neįdomu, nes viska lemia wl dėl finansu. Sezono bonusai gal ir butu aktualu, bet 9 savaites draskytis dėl 10-20k neverta. Net nepamenu, kada analizavau lt varžovą, nuolat sudedu standartine taktika. -- 64 S 18 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
savininkas aš tave užleisiu vistiek :D -- 64 S 18 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
ronai, tai blemba žymiai didesnę konkurenciją galėtum suteikti pirmoje lygoje, negu aš. :D Na žodžiu, tada finalas vyks totalus "potate battle". :D -- 64 S 18 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
Man taip buvo, pakilau prieš tris sezonu į 4 lygą, sėdėjau dugne, už 9-12 vietas premijų nemoka. Gavosi jokios naudos pakilti. Dabar sėdžiu sau patenkintas 5 lygoj, kaupiu eurus. Tik gaila kad per tą sunkų sezoną ir iš tarptautinės nusileidau atgal į 5 lygą. Bet pats save kritiškai vertinu, kaip Šaras yra eurolygos lygio treneris, Kurtinaitis LKL lygio, aš esu 5 lygos specas, nes 4 man biški per aukšatai ir per sunku -- 64 S 18 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Pagalvojus geriau, galėtų bent kažkoks pergalių bonusas būti, kaip Žalgiris iš Eurolygos gauna. Nes dabar aš jaunimui duodu žaisti visada brangiais bilietais, kaip jažkas rašė, sezoną kapotis dėl 10k nestovi -- 64 S 18 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Pažiūrėjau 2 LT lygą atdžiau, absurdas, kai abu lyhos lyderių komandų savininkai viešai deklaruoja, kad nenori laimėti lygos. Bet tokia ta graudi šio žaidimo realybė -- 64 S 18 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Na taip, nacionalinė lyga 0 vertės, nebent jaunimui tobulėti gan gera vieta manau :D -- 64 S 19 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Aš manau, kad tai yra puiki vieta eksperimentuoti su taktikomis, išbandyti kažką naujo, tad visiškai nurašyti NL negalima. Aišku finansiškai naudos nebus, nesvarbu kurioje lygoje žaisite (na gal lankomumas kiek keičiasi ir pinigai kitokie už rungtynes gaunami, bet tas yra mielačius), bet galima semtis patirties bei ugdyti taktinius įgūdžius (žemesnių lygų komandoms, tai praverstų kylant į aukštesnį levelį) -- 64 S 19 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+1
kaip tai nebus, vistiek dasideda kažkiek, plius sezono gale pareina gera premija. -- 64 S 19 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Tai ir sakau, mielačius iš tos finansinės pusės ten, o premiją gauni nesvarbu kokioje lygoje žaistum (ten tie skirtumai nėra taip jau dideli tų premijų tarp lygų) na nebent nepatenki tarp top8, bet tada jau pats kaltas :) Tikrai nepalyginsi su wl finansinių aspektų prieš nl -- 64 S 19 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
skirtumas yra,jai tau svarbu dydis , o ne tik "gauti". kad gauti tokią premiją , kokią moka už nac 2vt, reikia užimti 4-5vt wl. o skirtumas yra tarp varžybų susidomėjimo, bet čia normalu. -- 64 S 19 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
As tai gailiuosi kad i 4 lt patekau, buvo noras kilti, pasidraskiau, pakilau, o naudos minimumas, nebent del treniruociu kazkiek, kad pries stipresnius zaidi, db ziuriu, kad dar netycia liksiu, nors noras kristi zemyn yra. -- 64 S 19 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
As tai tiesiog pasiziuriu varzovo stipresnes ir silpnesnes pozicijas pagal vk(zinau kad ne i vk reik ziurereti, bet kadangi nacionaline man nlb rupi, ziuriu i vk) ir nustatau taktika. Tarkim jei gynejai geresni uz aukstus tai dedu asmenine per aukstus ir pns. O siaip lb didelio demesio neskiriu -- 65 S 8 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0