Press conference

-- 65 S 30 d.
ir vel nieko nebesuprantu,patyrinejau paskutines 7 rungtynes. pasirodo visi kazkokie "menami" skilai zaideju treniruotese nedaro jokios itakos,turiu zaideja su 12 tritaskiu,bet jis juos meta tik 20 % maksimum taiklumu,kas idomiausia,pataiko is labai blogos situacijos,o is labai geru niekad. gal kas esat su tuo susidure? pasidalinkit patirtim. p.s. nepradekim nesamoniu su taktiku nustatymais ir t.t,ok? aciu
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Aišku, taktikų nustatymais tik durniai užsiima, nieks nekvailiokit su jais ir ant automato viską palikit. -- 65 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+2
Jei tu apie kiną Ku, tai jis tiesiog mažius yra, arba PG turi lošt, arba į pensiją anksčiau laiko išeit. Gali iškočiojęs šokl ir greitį iš jo vidutinišką žaidėją padaryt, bet ūgis jam visada maišys. -- 65 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Na, jeigu apie Ku, tai Superdzonis teisus. Jo ūgis yra gavno, o dar Sg, tai iš vis žopa jam. Jo taiklumas būtų geresnis jeigu išmestų mažiau metimų, nes dabar leidi jam išmest apie 7 tritaškius. Aišku ir taškų rinktų mažiau. Mano Nasvytis, kuris su 13 tritaškių, 183cm ir žaidžia PG tiek neišmeta. Nustatyta mest tik iš vidutinių situacijų. Už tai ir meta 40%, bet išmeta tik apie 3 tritaškius per rungtynes :D -- 65 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Čia superdzoni apie taktikų nustatymus, kad "tik durniai užsiima"..čia tavo toks sarkazmas...ar čia rimtai ..taktikas geriausia viską ant automato palikt? -- 65 S 30 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
A7, svarbu kita sezona ant automato palik, o siaip, jau pats pastebejau, kad aukstesniu lygu zaidejai, lyg susitare tyli visi. Paklausk ko, patyles ar pasisaipys. Patarimo neduos. Gal klystu, paziuresiu pora dienu kaip atrasys I pm, bet manau, yra kazkas, tokio, kad tyleti ir saipytis jie susitare. Na bent mano toks ispudis. -- 65 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+4
A7 sarkazmas ten. Kaip paklausė, taip ir atsakė, kaip suprast nepradėkit nesąmonių su taktikų nustatymais, šiame žaidime viskas nuo to ir prasideda :-D swechias, ne tų žmonių matyt klausinėji, arba irgi klausimai va tokie užduodami, kuriuos išgirdęs nežinai ar jukktis ar verkti. P. S. Džonis kuo puikiausiai atsakė į Grafo klausimą antroje žinutėje, tad nesuprantu, kodėl sakoma, kad patarimai nedalijami ir t.t. -- 65 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Kiek klausęs 1-2wl žaidžiančių lietuvių patarimų vienu ar kitu klausimu, tiek ir atsakė. Vieni labiau argumentuotai, kiti paprastai ir aiškiai :) -- 65 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Taip -- 65 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
Mokytojai yra skirti jūsų klausimams. Ar Jūs norit , kad kiekvienas 1.1 WL klubas pultų Jums atsakynėt į visus klausimus? Vieni neturi laiko, kiti net neskaito tų spaudos konferencijų taip dažnai, kad spėtų sekti visus klausimus. Dar kiti šiaip tingi aiškinti elementarius dalykus. Yra mokytojai, jų ir klauskit. :) -- 65 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+3
Au au au
Visu pirma, as nelendu durnais klausimais, jei kazkokio zmogaus paklausiu, tai tokio kuris reiskiasi konfose. Zaidziu dar ne per ilgiausiai, bet nesu uzdaves klausimo kaip sudeti strategija, kad laimeti. Esu klauses del treniruociu, pats klausiau dzonio kazkada, nes nezinojau i ka kreiptis. Siuo metu, gal ir sutrukdziau Benislova, zmogus turi kitu reikalu nei man atsakineti, bet kreipiausi ne kaip i prezidenta, o zmogu, kuris man skolina zaideja ne pirma sezona. Ir rado laiko atsakyti. O kiti buna geri, tada kai nori mainu. Paziurekit kaip kinieciai bendrauja, todel jie ir laimi pries mus.
-- 65 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0
tai va būtent, bendrauja, o ne loja kaip tu. :D aš atrašau pagal nuotaika, kartais po kelių dienų, kartais išvis neatrašau, o kartais būna kai ir pikčiau kažką pasakau, o https://www.basketpulse.com/lt/Klubas-aprasymas-3808.htm pasiūlysiu nebandyti jokių taktikų kol nesusirasi normalų strategą, nes be jo tau niekas neveiks. :) -- 65 S 31 d.
-- (Translate) (Translate EN)
+0